5 νόστιμα σνακ για το σχολείο!

Ένα από τα θέματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι μαμάδες αυτή την περίοδο είναι τα σνακ των παιδιών για το σχολείο. Θέλετε να παίρνουν όλα τα θρεπτικά συστατικά και την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζονται αλλά έχουν βαρεθεί να τρώνε τα ίδια συνηθισμένα σνακ. Εμείς, σας βρήκαμε 5 νόστιμα σνακ που θα ξετρελάνουν τα παιδάκια σας!

1. Τοστ με ομελέτα

Μην

κάνετε το κλασσικό τοστ με ζαμπόν και τυρί. Μπορείτε να κάνετε τοστ με ομελέτα. Κάντε κανονικά την ομελέτα με αυγό και απλώστε την σε 2 φέτες του τοστ. Μπορείτε να προσθέστε και ότι άλλο θέλετε. Τυρί, ζαμπόν ή αν θέλετε και κοτόπουλο. Είναι πεντανόστιμο και πολύ θρεπτικό.

2. Πίτσα με λαχανικά

Όλα τα παιδιά λατρεύουν την κανονική πίτσα αλλά δεν είναι μία υγιεινή επιλογή για το σχολείο. Μπορείτε να φτιάξετε πίτσα με αλεύρι ολικής αλέσεως και να προσθέσετε διάφορα λαχανικά. Είναι πολύ νόστιμο και θα πάρει πολλές βιταμίνες επειδή θα έχει λαχανικά.

3. Μπάρες δημητριακών

Όλα τα παιδιά αγαπούν οτιδήποτε είναι σε μορφή μπισκότου. Γι αυτό φτιάξτε σπιτικές μπάρες δημητριακών. Μπορείτε να προσθέσετε σοκολάτα-κακάο, αποξηραμένα φρούτα ή ξηρούς καρπούς.

4. Ψωμί με ταχίνι και μέλι

Είναι πολύ εύκολο και γρήγορο και παράλληλα πολύ θρεπτικό και υγιεινό. Μπορείτε αντί για ταχίνι να προσθέσετε φυστικοβούτυρο. Αν δεν θέλετε να πάρετε το κλασσικό ψωμί, χρησιμοποιήστε ψωμί τύπου bagel.

5. Κέικ με φρούτα

Η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα παιδιά δεν έχουν καλή σχέση με τα φρούτα. Μπορείτε, λοιπόν, να κάνετε κέικ μήλου ή οτιδήποτε άλλο φρούτο επιθυμείτε, να προσθέσετε και ξηρούς καρπούς όπως καρύδια. Είναι ένα πολύ χορταστικό σνακ που θα κάνουν τα παιδιά σας να αγαπήσουν και τα φρούτα.

Από την Αντιγόνη Θάνου

Διαβάστε ακόμα: 13 υπέροχες φατσούλες που θα σας φτιάξουν την ημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα