Γιάννης Σπαλιάρας: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με τους γονείς του, η έκπληξη της μητέρας του και το ευχαριστώ στην παραγωγή του Survivor

Μοναδικές στιγμές σήμερα στο Πανόραμα με καλεσμένο έναν από τους πιο δημοφιλείς και ανατρεπτικούς παίκτες του Survivor.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας γνωστός και ως «Σφάχτης της Καρύδας» ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός στην Ελεονώρα Μελέτη για το παιχνίδι και όχι μόνο. Όταν μάλιστα προβλήθηκαν οι στιγμές στον Άγιο Δομίνικο με τα έπαθλα επικοινωνίας και τη σχέση με τη μητέρα του, ο Γιάννης

παραδέχτηκε: «Με τους γονείς μου ήταν οι σχέσεις μας κάπως τυπικές, όμως αφού έχασα τον πατέρα μου έγινα κάπως μαμάκιας μετά τα 40 μου…».

Δείτε τι άλλο δήλωσε σχετικά ο πρώην παίκτης του ριάλιτι.

Στη συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη του επεφύλασσε μία έκπληξη, καθώς είχε τηλεφωνική επικονωνία ζωντανά με την κυρία Ευαγγελία!

Η μαμά του Γιάννη μίλησε ανοιχτά για το πώς περνούσε όσο έβλεπε το γιο της στο παιχνίδι, εξηγώντας πως η ανησυχία της ήταν μεγάλη όταν τον είδε αποστεωμένο. «Όλα τα περνούσα μαζί με την παραγωγή, που ίσως κάποια στιγμή να κούρασα με τις ερωτήσεις μου. Τους έπαιρνα τηλέφωνο και έλεγα μήπως πρέπει να φύγει το παιδί μου; Μήπως δεν είναι καλά;», ανέφερε on air παρομοιάζοντάς τον με τον ηθοποιό στην τηλεταινία «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ».

Συγκινητική μάλιστα ήταν και η πρώτη επικοινωνία τους μετά το παιχνίδι, με την κ. Ευαγγελία να αναφέρει: «Χτυπάει το τηλέφωνο και ακούω “Μαμά μου, μαμά μου”. Ήταν μόλις είχε ανακοινωθεί ότι αποχωρεί ο Γιάννης. Πριν τελειώσει το επεισόδιο, 10 λεπτά μετά την αποχώρησή του χτυπάει το τηλέφωνο και μου λέει ότι είναι στο αεροδρόμιο». Ο παρουσιαστής και μοντέλο εξήγησε πως τα συναισθήματα στη συνέχεια ήταν πολύ έντονα, ενώ παραδέχτηκε ότι δεν ήξερε αν έκανε σωστά που άφησε πίσω τη μαμά του και μπήκε στο ριάλιτι.

Στο τέλος της επικοινωνίας η μαμά του Γιάννη Σπαλιάρα, ανέφερε πως θέλει από το γιο της να κάνει οικογένεια και να είναι ευτυχισμένος! Φρόντισε δε να πει ευχαριστώ on air στην παραγωγή για τη συμπαράσταση και τη στήριξη που της έδωσαν όλους αυτούς τους μήνες.

πηγη:peoplegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα