Έγκυες αδερφές ποζάρουν με μπλε φορέματα. Δείτε όμως την ίδια φωτογραφία ένα χρόνο αργότερα

Σίγουρα έχετε ακούσει πως τα δίδυμα αδέρφια έχουν ένα ιδιαίτερο δεσμό, αλλά τι θα λέγατε για τα δίδυμα ξαδέρφια; Η Ryatt Raegan και η Indie Mae μπορεί να μην έχουν μεγαλώσει στην ίδια μήτρα αλλά είναι πολύ κοντά όπως θα ήταν και αν ήταν δίδυμες. Τα αξιολάτρευτα κορίτσια πρόσφατα έγιναν ενός έτους.

Η μικρή Ryatt γεννήθηκε από την Corey Struve Talbott και τον άντρα της Travis στις 10 Αυγούστου του 2016. Την ίδια μέρα, η αδερφή της Corey, Katie Struve Morgan, γέννησε την δική της κόρη, Indie.

Αλλά η ιστορία της Katie και της

Corey ξεκίνησε αρκετούς μήνες πριν. Η ιστορία της “δίδυμης εγκυμοσύνης” τους έγινε γρήγορα viral μετά από την ιδιαίτερη φωτογράφισή τους από τον φωτογράφο Brenden Boggs.

Δείτε τις όμορφες φωτογραφίες παρακάτω και μάθετε περισσότερα για τα “δίδυμα ξαδέρφια!”

Η Corey και η Katie έμειναν έγκυες την ίδια περίοδο το 2016, που ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα αφού ήταν πάντα πολύ κοντά. Το καλύτερο ήταν πως και οι δύο περίμεναν κορίτσι και ήταν να γεννήσουν με διαφορά μόλις 2 εβδομάδων!

Έτσι, αποφάσισαν να οργανώσουν μία φωτογράφιση για να δείξουν τις κοιλίτσες τους.

Η Corey όμως τελικά γέννησε πιο νωρίς και οι δυο τους κατέληξαν να γεννάνε την ίδια μέρα: 10 Αυγούστου 2016.

Πράγματι, οι αδερφές γέννησαν με διαφορά 20 λεπτών και μάλιστα με τον ίδιο γιατρό! Αυτό θα πει συγχρονισμός. Για να γιορτάσουν τα “δίδυμα ξαδέρφια” και τον ιδιαίτερο δεσμό τους, οι δύο αδερφές αποφάσισαν να αναδημιουργήσουν την φωτογράφιση για τα πρώτα γενέθλια των κοριτσιών τους.

Ο Brenden έγραψε:

“Φωτογράφισα την Corye και την Katie πέρυσι. Το βρήκα πολύ γλυκό που οι δύο αδερφές είχαν την ευκαιρία να βιώσουν κάτι τόσο ιδιαίτερο.”

Παρόλο που ήταν να γεννήσουν με διαφορά δύο εβδομάδων, κατέληξαν να γεννήσουν με μόλις 20 λεπτά διαφορά!

Τώρα οι δύο αδερφές έχουν δύο πανέμορφα κορίτσια και ανυπομονούν να δουν τι περιπέτειες θα τους φέρει το μεγάλωμά τους.

“Είμαι πολύ κοντά με την αδερφή μου και θέλουμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας σαν δίδυμα. Κάνουν τα πάντα μαζί και έχουν έναν πολύ δυνατό δεσμό,” είπε η Cory.

Οι φωτογραφίες τους έχουν κοινοποιηθεί πάνω από 2,200 φορές και έχουν πάρει πάνω από 3,000 σχόλια από τις 13 Αυγούστου 2017 που έγινε η ανάρτηση.

Πώς σας φάνηκε η ιστορία τους;

πηγη:fanpage.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα