Εγκαταλελειμμένο νεογέννητο επιβίωσε ως εκ θαύματος αφού έμεινε επί 24 ώρες θαμμένο σε μια λασπώδη τρύπα που το έθαψε η μητέρα του

Αυτή είναι η ιστορία ενός υπέροχου ανθρώπου ο οποίος έσωσε ένα αγοράκι από βέβαιο θάνατο. Το 2006, ένας άνδρας αναστατώθηκε όταν είδε την έγκυο γειτόνισσά του να φεύγει από το σπίτι το πρωί, και να επιστρέφει το βράδυ με ματωμένα ρούχα.

Η Lucinda Ferreira Guimaraes από την Curitiba της Βραζιλίας, ήταν μια μέλλουσα μητέρα η οποία έφυγε από το σπίτι της ένα πρωί και επέστρεψε το βράδυ με ματωμένα ρούχα, σύμφωνα με το Wereblog.

Ο γείτονάς της υποψιάστηκε τι μπορεί να είχε συμβεί και αποφάσισε να παρακολουθήσει τις κινήσεις της. Βγήκε έξω και έψαξε την περιοχή για να δει τι συνέβαινε.

Μετά

από 2 μέρες αδιάκοπης αναζήτησης, είδε το κεφάλι ενός μωρού να βγαίνει από μια λασπώδη τρύπα, κάτω από ένα θάμνο.

Αποδείχθηκε ότι η Guimaraes είχε γεννήσει μέσα στο δάσος, 270 μέτρα μακριά από το σπίτι της, και στη συνέχεια έθαψε το μωρό ζωντανό.

Ο άνδρας κάλεσε την αστυνομία, αφού νόμιζε ότι το μωρό, το οποίο ούτε έκλαιγε ούτε κουνιόταν, ήταν νεκρό. Όταν η αστυνομία ήρθε να βγάλει το μικρό αγόρι από την τρύπα, το μωρό άρχισε να κλαίει.

Αργότερα έμαθε ότι το μωρό επέζησε χάρη σε τρεις παράγοντες: Πρώτον, η βροχή είχε ξεπλύνει τη λάσπη από το κεφάλι του μωρού, αλλιώς θα ήταν θαμμένο. Δεύτερον, ο ομφάλιος λώρος και ο πλακούντας του ήταν ακόμη συνδεδεμένοι, κάτι που εμπόδισε την απώλεια αίματος. Και τρίτον, επειδή ο πλακούντας ήταν συνδεδεμένος, το μωρό δεν πέθανε γιατί έπαιρνε ακόμα τα θρεπτικά συστατικά της μητέρας του.

Όταν η αστυνομία συνέλαβε την Guimaraes, εκείνη αρνήθηκε ότι ήταν η μητέρα και δεν παραδέχθηκε ότι έθαψε εκείνη το μωρό. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι συνελήφθη και μπήκε στη φυλακή, ενώ το μωρό δόθηκε στο βιολογικό του πατέρα.

Χάρη στην άμεση αντίδραση του γείτονα, ο οποίος έτυχε να είναι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή, το μωρό αυτό είναι σήμερα ένα 11χρονο όμορφο αγόρι!

διαφορετικό

Keywords
Τυχαία Θέματα