Μητέρα επισκέπτεται καθημερινά μαζί με τον γιο της τον τάφο του άντρα της που έχασε σε ένα τρομακτικό δυστύχημα

Αυτή η γυναίκα έχασε το σύζυγό της σε ένα τροχαίο ατύχημα. Σήμερα, επισκέπτεται καθημερινά τον τάφο του με το μικρό γιο τους, και συνομιλεί με άλλους ανθρώπους που έχασαν κι εκείνοι τους αγαπημένους τους. Όπως λέει, αυτό τη βοηθάει να προχωρήσει στη ζωή της.

Στις μέρες μας, μερικές φορές δεν συνειδητοποιούμε πόσο εύθραυστη είναι η ζωή. Είναι ένα δώρο που έχει ένα χρονικό όριο που δεν γνωρίζουμε. Ωστόσο, μέσα από την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου, μπορεί να δούμε πιο προσεκτικά την παροδικότητα της παραμονής μας στη Γη. Είναι ένα σκληρό μάθημα που μας μαθαίνει την τεράστια αξία που έχει

η ζωή.

Η Jenn Budenz έχασε τον σύζυγό της Andrew Budenz σε ένα ατύχημα που είχε με μια μοτοσικλέτα, και σήμερα τον επισκέπτεται καθημερινά στο νεκροταφείο.

Η Jenn και ο Andrew γνωρίστηκαν το 2008 από έναν κοινό τους φίλο ενώ ο Andrew ήταν σε μια αποστολή με το στρατό στο Ιράκ. Κρατούσαν επαφή με γράμματα και τελικά ερωτεύτηκαν.

Η Jenn ήταν 12 εβδομάδων έγκυος όταν συνέβη το ατύχημα. Μετά τη γέννηση του γιου τους, άρχισε να παίρνει το παιδί στον τάφο του Andrew.

«Το να είμαι εδώ μαζί του είναι για μένα μια παρηγοριά,» δήλωσε η Jenn. «Αυτό το μέρος με κάνει να τον αισθάνομαι περισσότερο κοντά μου.»

Η Jenn δεν είναι η μόνη που θρηνεί. Στο νεκροταφείο συναντά συχνά τον 87χρονο Raymond Moody, ο οποίος επισκέπτεται τον τάφο της γυναίκας του.

“Δεν έχω επιλογή. Είναι εδώ. Είναι το πιο κοντινό μας σημείο αυτή τη στιγμή,” είπε ο ηλικιωμένος άντρας. Ο Raymond σταματάει πάντα στον τάφο του Andrew καθώς πηγαίνει στη σύζυγό του, την Barbara. Μιλάει με την Jenn και τη ρωτάει πώς πάει το παιδί της. Αν δεν την δει, αφήνει ένα νόμισμα στην ταφόπλακα του Andrew για να της δείξει ότι πέρασε από ‘κει. Η Jenn του το επιστρέφει πριν φύγει από το νεκροταφείο.

Ο Raymond αγαπούσε τη γυναίκα του και εξακολουθεί να την αγαπάει. Αν και λαχταράει πολύ να την ξαναδεί, ξέρει ότι δεν έχει έρθει ακόμα αυτή η στιγμή.

“Θέλω τόσο πολύ να είμαι δίπλα της, τόσο πολύ. Αλλά ξέρω ότι δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα,” είπε.

Ένας άλλος κύριος, ο οποίος βρίσκει επίσης παρηγοριά στο νεκροταφείο, είναι ο Bob Brown. Έχασε τη γυναίκα του κατά τη διάρκεια μιας χειρουργικής επέμβασης. Ο Brown επισκέπτεται τον τάφο της γυναίκας του κάθε μέρα και της αφήνει συχνά φρέσκα λουλούδια. «Με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα,» είπε ο Brown.

Ο κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει διαφορετικά το θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου. Για την Jenn, τον Raymond και τον Bob Brown, η επίσκεψη στο νεκροταφείο τους προσφέρει παρηγοριά και δύναμη να συνεχίσουν τη ζωή τους.

διαφορετικό

Keywords
Τυχαία Θέματα