Διεστραμμένο ζευγάρι ταΐσε τον γιο τους στα γουρούνια. Όταν οι αστυνομικοί εισέβαλλαν στο σπίτι η εικόνα που αντίκρισαν ήταν φρικτή

Όταν η αστυνομία κλήθηκε να συλλάβει τον Michael A. Jones, 44, επειδή πυροβόλησε την γυναίκα του, Heather Jones, 29, δεν περίμεναν να ανακαλύψουν ένα σπίτι φρίκης πίσω από την οικογένεια αυτή. Λίγο αφού συνελήφθη, η αστυνομία πληροφορήθηκε πως εκείνος και η γυναίκα του ήταν οι γονείς ενός 7χρονου αγοριού με όνομα Adrian που είχε εξαφανιστεί.

Αργότερα, ανακάλυψαν ανθρώπινα υπολείμματα στην ιδιοκτησία τους. Δεν έχουν αναγνωριστεί ακόμα, αλλά πιστεύουν πως πρόκειται για το σώμα του Adrian.

Εάν

ισχύει, τότε σημαίνει πως το ζευγάρι τον σκότωσε και τον τάισε στα γουρούνια πριν τον θάψουν στην αυλή τους.

Δεν σταματάει εκεί η ιστορία τους όμως. Το σπίτι της οικογένειας ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, παρόλο που ζούσαν εκεί οι 6 τους κόρες και ο γιος τους.

Σύριγγες και πορνογραφικά βίντεο ήταν μόνο κάποια από τα αντικείμενα που προκαλούσαν σοκ. Υπήρχαν παντού ποντίκια και χαλασμένο φαγητό στο πάτωμα.

Υπήρχε ακόμα και μαύρη μούχλα στους τοίχους.

Υπήρχαν επίσης τρύπες στους τοίχους από σφαίρες και το μπάνιο ήταν εντελώς κατεστραμμένο.

Όπως φαντάζεστε, η ιδιοκτήτης του σπιτιού σοκαρίστηκε πάρα πολύ όταν είδε σε τι κατάσταση ήταν το σπίτι που είχε νοικιάσει στον Jones.

Ξεκίνησε μία σελίδα στο GoFundMe για να βρει χρήματα για τις επισκευές για το σπίτι στο οποίο είχε επενδύσει όλα της τα χρήματα.

Τώρα ο Jones βρίσκεται υπό κράτηση και κατηγορείται με παιδική κακοποίηση και φόνο πρώτου βαθμού.

Πηγή : fanpage.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα