Γιώργος Αγγελόπουλος: Απαντά σε όσους τον λένε «βενζινά» και τον επικρίνουν που κάνει τον σταυρό του

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη σε έντυπο μετά τη νίκη του στο Survivor και μίλησε ανοιχτά για όλα. Ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης άνοιξε την καρδιά του στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και στη Γεωργία Παπαδημητρίου σε μια συνάντηση που έγινε στο κέντρο της Αθήνας.

O 34χρονος Σκιαθίτης άνοιξε την καρδιά του στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και στη Γεωργία Παπαδημητρίου,μίλησε για τον γάμο και την προσωπική του ζωή και απάντησε,

μεταξύ άλλων, στα «πυρά» που δέχεται κατά καιρούς.

«Εγώ δεν ντρέπομαι για κανένα επάγγελμα που έχω κάνει. Μέσα από το επάγγελμα του βενζινά, λοιπόν, έγινα πιο ικανός. Δεν ξέρω γιατί θεωρείται από κάποιους υποτιμητικό. Πώς είναι δηλαδή το προφίλ του ανθρώπου που δουλεύει σε πρατήριο καυσίμων; Εκτός από βενζινάς, λοιπόν, να τους πω ότι ήμουν και μπογιατζής, μαρμαράς, φούρναρης, ποδοσφαιριστής, υδραυλικός. Έχω κάνει πάρα πολλά επαγγέλματα. Έχω δουλέψει επίσης σε καφετέρια και σε σινεμά», λέει ο Γιώργος και, όταν τον ρωτούν αν είναι «ψημένο παιδί», απαντά: «όχι μόνο ψημένος. Καλοψημένος! Χάρη σε αυτά τα επαγγέλματα υπήρχε επαφή με τους ανθρώπους στη Σκιάθο. Με έμαθαν. Αυτό είναι ευλογία. Μπορεί στη ζωή μου να έχω κουραστεί, να έχω δουλέψει πολύ -πολλές φορές έκανα και δύο δουλειές ταυτόχρονα- αλλά έτσι κέρδισα την ανεξαρτησία μου και από μικρή ηλικία. Ναι μεν βοηθούσα την οικογένειά μου, αλλά μου άρεσε που είχα τα δικά μου λεφτά στην τσέπη μου. Έχει άλλη αξία να έχεις τα δικά σου χρήματα, από τον κόπο σου. Δεν θα άλλαζα τίποτα από όσα έχω ζήσει στη ζωή μου, αν εξαιρέσεις τον θάνατο του πατέρα μου. Αν μπορούσα μόνο αυτό θα άλλαζα».

Παράλληλα, τονίζει για ακόμα μία φορά την σημασία που έχει για εκείνον η θρησκεία και, κληθείς να σχολιάσει τις επικρίσεις που δέχθηκε για τα διαρκή σταυροκοπήματά του στον Άγιο Δομίνικο, αναφέρει: «με ενδιαφέρει η εικόνα μου, αλλά άμα θέλω να κάνω κάτι, όπως τον σταυρό μου, δεν με απασχολεί τι θα πουν. Αφού εγώ αισθάνομαι καλά με το να κάνω τον σταυρό μου, τελειώνει εκεί το θέμα. Εξάλλου, έκανα πάντα τον σταυρό μου: όταν ξυπνούσα, όταν κοιμόμουν και πριν από τα αγωνίσματα. Για να με προστατέψει ο Θεός από τους τραυματισμούς. Χτύπησαν πολλά παιδιά, άλλωστε, κι εγώ παραλίγο να χτυπήσω. Μπορεί να λέω ότι είμαι δυνατός άνθρωπος, αλλά ήρθα κι εγώ στα όριά μου. Μου λύγιζαν τα πόδια από την πείνα, τα έβλεπα όλα μαύρα. Πάντως αυτό είναι το σκεπτικό μου. Εφόσον το ένιωθα, έκανα τον σταυρό μου, χωρίς να με ενδιαφέρει αν είχα απέναντί μου Τούρκο ή Έλληνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα