Αποφάσισε να χάσει 60 κιλά επειδή τον κεράτωνε η κοπέλα του

Ίσως έφταιγε ότι δεν της έδινε σημασία. Ίσως ότι τον είχε βαρεθεί, ή απλά ότι τον πλήγωσε δίχως κάποια αφορμή. Σημασία έχει ότι ο 36χρονος Μάικ Βόγκαν συνειδητοποίησε πως η κοπέλα του, με την οποία είχε σχέση για χρόνια, τον απάτησε. Τότε αποφάσισε να τα αλλάξει όλα.

Δίχως να τη συγχωρέσει, αλλά… ευχαριστώντας την, έκανε κάτι υπέροχο για τον εαυτό του. Πήρε την απόφαση να αδυνατίσει, χάνοντας ομολογουμένως πολλά κιλά, βελτιώνοντας την υγεία, την εμφάνιση και την ψυχολογία του! Από 201 έφτασε

πλέον να ζυγίζει 119 και η ζωή του έχει αλλάξει.

«Πάντα ήμουν μεγαλόσωμος, όμως ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα έβρισκα το κουράγιο να πειθαρχήσω τόσο ώστε να αδυνατίσω και να φτάσω σε νορμάλ επίπεδα βάρους. Το γεγονός πως η κοπέλα μου, την οποία αγαπούσα, διάλεξε κάποιον άλλον, ήταν για μένα το σημείο καμπής. Τότε σκέφτηκα πως πρέπει να αλλάξω, ώστε να νιώσω καλύτερα.

» Μου δημιουργούσε κατάθλιψη τόσο το γεγονός αυτό καθαυτό, όσο και η εμφάνισή μου. Έτσι, σκέφτηκα πως όλα γίνονται, αρκεί να μη χρειαστεί να συνεχίσω να ζω δυστυχισμένος. Πλέον, έχω εντάξει τη δίαιτα και τη γυμναστική στην καθημερινότητά μου και ποτέ δεν ήμουν πιο χαρούμενος!».

Δείτε τις διαφορές στις δυο φωτογραφίες:

πηγη:gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα