Τραγωδία: Την έσυραν έξω από το Σπίτι της και την έδειραν Μέχρι Θανάτου. Ο Λόγος έχει ΣΟΚΑΡΕΙ τον Πλανήτη!

Μια τρανσeξουαλ γυναίκα χτυπήθηκε βίαια μέχρι θανάτου από μια ομάδα κακοποιών οι οποίοι την έσυραν έξω από το σπίτι της και εξαπέλυσαν πάνω της ομοφοβική επίθεση.

Έσυραν την 42χρονη Dandara dos Santos έξω από το σπίτι της και την χτύπησαν με παπούτσια και μια σανίδα ξύλο μπροστά στους κατοίκους της πόλης Fortaleza στην Βραζιλία.
Το ανατριχιαστικό βίντεο της επίθεσης δείχνει την Dandara να παρακαλά τους κακοποιούς να την αφήσουν να ζήσει, αλλά εκείνοι δεν την ακούνε. Ενώ είναι ξαπλωμένη

στο έδαφος καλυμμένη με αίματα και προσπαθεί να σηκωθεί, οι σκληροί δράστες την σηκώνουν και την βάζουν μέσα σε ένα καροτσάκι. Την μεταφέρουν σε ένα δρομάκι όπου την χτυπάνε μέχρι θανάτου με ζητωκραυγές και γέλια.

Το άτομο που τράβηξε το βίντεο ακούγεται να λέει στα πορτογαλικά «θα τον σκοτώσουν τον π*****» και γελά, ενώ οι δράστες κάνουν φρικτά σχόλια για το στήθoς της.

Το φρικτό βίντεο έχει προκαλέσει οργή από τότε που δημοσιεύτηκε από την αστυνομία την περασμένη Παρασκευή, προκειμένου να βρεθούν οι δράστες. Ο ερευνητής Damasceno είπε:

«Έξι άτομα έχουν αναγνωριστεί και το βίντεο συνέβαλε σε αυτό. Έχει κοινοποιηθεί από ομάδες LGBT και αυτό βοήθησε. Η αστυνομία άρχισε να κοινοποιεί το βίντεο και φτάσαμε στο σπίτι δύο ατόμων που αναγνωρίστηκαν, αλλά είχαν φύγει. Η έρευνα έχει ήδη προχωρήσει αρκετά και κυνηγάμε τους δολοφόνους.»

Η επίθεση της 15ης Φεβρουαρίου αποτελεί ένα από τα περιστατικά μιας νέας αρρωστημένης τάσης με στόχο τρανσeξουαλ άτομα.

Σύμφωνα με το Δίκτυο Τρανσέξουαλ της Βραζιλίας, η Dandara είναι το πέμπτο άτομο που σκοτώθηκε τον περασμένο μήνα. Η κυβέρνηση του Ceara εξέδωσε δήλωση με την οποία προειδοποιεί τους δράστες ότι η πράξη τους θα τιμωρηθεί.

«Η κυβέρνηση Ceara εκφράζει την βαθιά της αποδοκιμασία για πράξεις βιαιότητας και μη ανεκτικότητας όπως αυτές συνέβησαν στην περίπτωση της Dandara dos Santos, η οποία σκοτώθηκε από βίαιο ξυλοδαρμό. Ολόκληρη η δομή του Υπουργείου Δημόσιας Ασφάλειας έχει κινητοποιηθεί για την έρευνα του εγκλήματος και οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν.

Η κυβέρνηση πιστεύει και υποστηρίζει ότι η διαφορετικότητα και η ανεκτικότητα είναι βασικές αξίες της δημοκρατίας. Αποτελούν αναφαίρετους πυλώνες μιας ανοιχτής σε όλους και δίκαιης κοινωνίας.

Ο Ειδικός Συντονιστής Δημόσιας Πολιτικής της LGBT κυβέρνησης Ceara έχει ως αποστολή την εκτέλεση πολιτικών που υπηρετούν και αναγνωρίζουν τις μειονότητες φύλου, καθώς και την αποτελεσματική συμβολή στον διάλογο για όλα τα θέματα που αφορούν τον LGBT πληθυσμό. Λαμβάνοντας υπόψη τις αρχές για ατομικές ελευθερίες και ανθρώπινα δικαιώματα, επαναβεβαιώνουμε την επιλογή μας για την ανθρώπινη ζωή.»

Οι σκέψεις σας;

πηγη:fanpage.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα