Αποχώρηση-έκπληξη απ’ τον ΣΚΑΙ: Σταματάει μια απ’ τις πιο επιτυχημένες εκπομπές του καναλιού

Η «Πρώτη γραμμή» του ΣΚΑΪ ολοκληρώνει τον κύκλο της στο κανάλι…

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ που παρακολουθούσαν την εκπομπή «Πρώτη γραμμή» σήμερα το πρωί. Πιο συγκεκριμένα λίγο πριν την αποφώνηση, ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Βασίλης Λυριτζής ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας τους ύστερα από 28 σχεδόν χρόνια. Το γνωστό δίδυμο, το οποίο μετά την επιτυχημένη του πορεία στην ΕΡΤ μεταπήδησε στον ΣΚΑΪ και την πρωινή του ζώνη (για 7 χρόνια), δεν έδωσε λεπτομέρειες για τους λόγους που δεν θα συνεχίσει μαζί

την τηλεοπτική του πορεία.

Το μόνο που είπαν είναι ότι ο Βασίλης Λυριτζής και ο αρχισυντάκτης της εκπομπής, Στρατής Τριλίκης, αποχωρούν από τον ΣΚΑΪ (δεν αποκάλυψαν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα) σε αντίθεση με τον Δημήτρη Οικονόμου, ο οποίος θα παραμείνει στο κανάλι του Φαλήρου.

Οι δυο τους ξεκαθάρισαν ότι διατηρούν άριστες σχέσεις παρά την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους, θέλοντας να προλάβουν αυτούς που θα μιλήσουν για ρήξη στις σχέσεις τους που οδήγησε στο διαζύγιο.

Η εξέλιξη αυτή, δημιουργεί σαφώς πρόβλημα στον ΣΚΑΪ ο οποίος πρέπει να ξαναχτίσει την πρωινή του ζώνη, καθώς χωρίς τον Βασίλη Λυριτζή, η εκπομπή, η οποία έκανε αξιοπρεπέστατα νούμερα τηλεθέασης, δεν θα είναι, όπως καταλαβαίνει κανείς, η ίδια.

Μένει να δούμε ποιος ή ποια θα βρεθεί τη νέα σεζόν στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου και αν το πρώτο όνομα που ακούστηκε για τη θέση (αυτό της Νίκης Λυμπεράκη) θα επιβεβαιωθεί ή όχι.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σταθμός:

«Ο σταθμός, μάλιστα, πριν λίγα λεπτά εξέδωσε και δελτίο τύπου στο οποίο σημειώνεται: «Κλείνει σήμερα ένας κύκλος πολυετούς συνεργασίας του ΣΚΑΪ με τους δύο εκ των τριών συντελεστών της εκπομπής Πρώτη Γραμμή, τον παρουσιαστή Βασίλη Λυριτζή και τον αρχισυντάκτη Στρατή Τριλίκη.

Οι δυο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να μην ανανεώσουν την μεταξύ τους συνεργασία. Ο ΣΚΑΪ ευχαριστεί τους δυο δημοσιογράφους για την καλή και δημιουργική συνεργασία των οκτώ τελευταίων χρόνων μέσα από την πρωινή εκπομπή και τους εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική τους διαδρομή»

Πηγή: menshouse.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα