Survivor: Όλη η Αλήθεια για το Μυστήριο που καλύπτει το θάνατο του Ντιέγκο!

Απίστευτη αναστάτωση έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες, αφού δημοσίευμα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αναφέρει την – ανεπιβεβαίωτη πληροφορία – ότι υπάρχει ένας νεκρός στο Survivor.
Οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν κάτοικο του Αγίου Δομίνικου ο οποίος συνεργαζόταν με την παραγωγή του survivor και ο οποίος, άγνωστο πότε, τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο δυστύχημα.
Η είδηση έχει αναστατώσει τους πάντες αν και

κανείς από την παραγωγή – μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει διαψεύσει επίσημα τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για τον θάνατο του 25χρονου Ντιέγκο, ο οποίος αποτελούσε μέλος της ομάδας εργασίας για λογαριασμό της παραγωγής του Survivor στον Αγιο Δομίνικο, αν και από την πλευρά του ΣΚΑΪ και των υπευθύνων του προγράμματος τηρείται σιγή ιχθύος.

Σύμφωνα, πάντως, με νέες πληροφορίες ο θάνατος του νεαρού δεν είχε να κάνει με το ριάλιτι, αλλά οφείλεται σε πνευμονία που δεν κατάφερε να ξεπεράσει, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του σε νοσοκομείο που νοσηλευόταν.

Απομένει να υπάρξει επίσημη ενημέρωση για το δυσάρεστο αυτό συμβάν και δεν αποκλείεται να γίνει αναφορά στη διάρκεια του επεισοδίου που θα προβληθεί την Κυριακή.

πηγη

Keywords
Τυχαία Θέματα