Survivor: Οι Μαχητές… χαλάρωσαν, περιποιήθηκαν τον εαυτό τους και κοιμήθηκαν σε κρεβάτι (video)

Ο στίβος στο χθεσινό αγώνισμα δεν είχε πολλά περίπλοκα πράγματα. Ευνοούσε πολύ λίγο τους μικρόσωμους, γρήγορους παίκτες, αλλά και όσους είναι καλοί στο παζλ, χωρίς όμως να τους δίνει μεγάλο προβάδισμα.

Στην αρχή υπήρχε ένα πέρασμα, κάπως σαν τούνελ, αφού οι παίκτες έπρεπε να σκύψουν πολύ και να πάνε περίπου μπουσουλώντας. Όπως είπαν ο Χρανιώτης και ο Μπο των Διάσημων, η καλύτερη μέθοδος ήταν να το διασχίσει κανείς «στα τέσσερα» -σαν να κάνουν διαπραγμάτευση με τους δανειστές δηλαδή, όπως η κυβέρνηση. Φυσικά γι’ αυτό και έχασαν. Και οι Διάσημοι και η κυβέρνηση! Το καλύτερο στιλ το βρήκε ο Αναγνωστόπουλος και ακολούθησαν ορισμένοι και θύμιζε μαϊμού.

Μετά οι παίκτες περνούσαν πηδώντας από κάτι σχοινιά και έλυναν ένα εύκολο παζλ, για να περάσουν και πάλι από κάτι χαμηλά εμπόδια για να λύσουν άλλο ένα, που επίσης δεν απαιτούσε νόμπελ.

Κανονικά μόνο αν είσαι μεθυσμένος μπορείς να μπερδευτείς σ’ αυτά τα δήθεν παζλ. Κάποιοι παίκτες το κατάφεραν κι αυτό όμως. Να μπερδευτούν χωρίς να βάλουν γουλιά αλκοόλ στο στόμα τους. Ο Ντάνος, ο Μπο, ο Σπαλιάρας και ο Κοκκινάκης ήταν μεταξύ αυτών, ενώ τη μεγάλη έκπληξη την έκανε ο Βασάλος, που τα πήγε πολύ καλά με την τοποθέτηση των κομματιών. Δεν το πίστευε ούτε ο ίδιος και πιθανόν να κρατήσει το χθεσινό επεισόδιο για το βιογραφικό του.

Το δύσκολο μέρος του παιχνιδιού ήταν το τελικό στάδιο με τις βολές. Οι παίκτες είχαν στη διάθεσή τους μία τεράστια σφεντόνα, σαν αυτές που χρησιμοποιούσαν σε πολιορκίες και με τα μπαλάκια προσπαθούσαν να σημαδέψουν και να σπάσουν τρία τζαμάκια (δύο οι γυναίκες) στον απέναντι τοίχο.

Το σκηνικό προσφερόταν για πολλά γέλια, αφού δεν ήταν εύκολο να βρει κανείς τη μηχανική για να γίνει αποτελεσματικός και να μην χτυπάει τα περιστέρια ή, για να είμαστε ακριβείς, να μην εξολοθρεύσει τίποτα γαλαζοπόδαρους μπούφους Νόρμαν, που απαντώνται στην Καραϊβική -καμία συγγένεια με κάποιους παίκτες του Survivor.

Οι Μαχητές με τους Διάσημους αγωνίστηκαν για ένα εντυπωσιακό έπαθλο στο αποψινό επεισόδιο του survivor.

Η νικήτρια ομάδα θα διανυκτέρευε σε ξενοδοχείο και θα έκανε μπάνιο με μια σειρά γνωστού σαμπουάν ενώ θ’απολάμβανε ένα γευστικό πιάτο. Οι παίκτες των δύο ομάδων έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά τελικά κέρδισαν οι… Μαχητές!

via

Keywords
Τυχαία Θέματα