Survivor: Δεν φαντάζεστε πότε μπήκε στο παιχνίδι ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΙ παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο People και στον Μαρίνο Βυθούλκα και μίλησε μεταξύ άλλων για το φαινόμενο Survivor αλλά και το φαβορί, Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Στην αρχή οι περισσότεροι celebrities ήταν διστακτικοί. H Acun Medya, όμως, βοήθησε πολύ

στην επιλογή των προσώπων και για τις δύο ομάδες. Στα κάστινγκ είχαν ενεργό ρόλο, καθώς το τουρκικό Survivor παίζεται εδώ και οκτώ χρόνια, οπότε ήταν λογικό να κάνουν τη σωστή διαλογή ώστε να ολοκληρωθεί το πάζλ των συμμετεχόντων. Ωστόσο, κάποια από τα σημερινά φαβορί εντάχθηκαν στο παιχνίδι τελευταία στιγμή. Θέλω να σου πω ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν ο τελευταίος που μπήκε στο παιχνίδι. Δεν πρόλαβα καν να τον δω πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο», αποκαλύπτει η Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

Πολλά έχουν ακουστεί για τις αμοιβές των παικτών με τα νούμερα να θεωρούνται από πολλούς υπερβολικά. Τι αποκαλύπτει όμως η ίδια; «Είναι λογικό να λέγονται τα πάντα για ένα πρόγραμμα που κάποιοι προσπαθούν να αποδομήσουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Εμείς έχουμε αγοράσει από την Acun Medya έτοιμη την παραγωγή κι αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσω είναι πως οι παίκτες πληρώνονται από την Acun Medya και όχι από το ΣΚΑΪ. Ακούω διάφορα ποσά, που κατά τη γνώμη μου τα έχουν φουσκώσει».

The post Survivor: Δεν φαντάζεστε πότε μπήκε στο παιχνίδι ο Γιώργος Αγγελόπουλος appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα