Survivor: Αυτοί Είναι Οι Παίκτες των Τούρκων που θα Αντιμετωπίσουμε Σήμερα!

Το reality επιβίωσης που σπάει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης, θα προβληθεί εκτάκτως την Πέμπτη και την Παρασκευή στις 21:00, στη θέση του X-Factor, το οποίο θα επανέλθει κανονικά στο πρόγραμμα από την επόμενη εβδομάδα.

Στο σημερινό αγώνισμα Ελλάδα-Τουρκία, Διάσημοι και Μαχητές έρχονται αντιμέτωποι με τους Τούρκους εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Σε ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας,

βλέπουμε το πρώτο αγώνισμα που παίζει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με τον Furkan Kızılay. Οι δύο παίκτες περνούν τα πρώτα εμπόδια σχεδόν μαζί, και η διαφορά τους είναι μικρή. Στο επόμενο εμπόδιο, περνώντας τα σχοινιά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος χάνει την ισορροπία του και δίνει ένα μεγάλο προβάδισμα στο Τούρκο.

Ο Τούρκος παίκτης, λοιπόν, ξεκινά πρώτος να τοποθετεί τις μπάρες από την μία πλευρά στην άλλη, με μεγάλη διαφορά, καθώς όταν θα φύγει για το επόμενο εμπόδιο, ο Κώστας θα έχει ακόμη 2 να τοποθετήσει.
Τέλος, στους στόχους, ο Τούρκος βάζει τις τρεις μπάλες απευθείας χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο στον Κώστα. Μετά από το 1-0 υπέρ των Τούρκων, ο Furkan Kızılay πέφτει και πανηγυρίζει με τον πιο επιδεικτικό τρόπο, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Οι Έλληνες παίκτες του survivor θα έρθουν αντιμέτωποι με τους Τούρκους για ένα έπαθλο που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Ας γνωρίσουμε τους παίκτες του τουρκικού ριάλιτι επιβίωσης:

Sabriye Şengül

Elif Şadoğlu

Sema Aydemir

Berna Keklikler

Furkan Kızılay

Volkan Çetinkaya

Ogeday Girişken

Serhat Akın

İlhan Mansız

Adem Kılıçcı

Gökhan Gözükan

πηγη

Keywords
Τυχαία Θέματα