Survivor Trailer Ελλάδα -Τουρκία: ΧΑΜΟΣ στο πιο Ξεχωριστό επεισόδιο που έχουμε δει μέχρι Σήμερα!

Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του Acun Ilicali στο συμβούλιο του τουρκικού Survivor ότι θα διεξαχθεί αγώνισμα μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων παικτών.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση, ο ίδιος έδωσε λεπτομέρειες για το έπαθλο!
Σύμφωνα με όσα είπε ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι, η ομάδα που θα μπει στον στίβο μάχης θα έχει μέλη και από τους Διάσημους και από τους Μαχητές, τα οποία θα επιλεγούν από τους ίδιους τους παίκτες.
Μέσω του λογαριασμού του στο Instagram,

ο Acun αποκάλυψε ότι το έπαθλο θα περιλαμβάνει… μουσική, καθώς πόζαρε μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον τραγουδιστή Fedon!

«Αυτή τη φορά οι Τούρκοι Survivors και οι Έλληνες Survivors θα διαγωνιστούν και η νικήτρια ομάδα θα απολαύσει μια βραδιά με τα τραγούδια του Fedon», έγραψε στη λεζάντα, κάτι που επανέλαβε στη συνέχεια και σε τηλεφωνική επικοινωνία με το τουρκικό Survivor Ekstra.

Dominik’te Fedon rüzgarı Bu kez Türk Survivorlar ve Yunan Survivorlar yarışacak, kazanan ekip Fedon’un şarkılarıyla eğlenceli bir akşam geçirecek…

A post shared by Acun Ilıcalı (@acunilicali) on May 17, 2017 at 2:57am PDT


Αν και ο παραγωγός δεν μπήκε σε λεπτομέρειες για την προβολή του επεισοδίου, τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν πως πιθανότατα θα μεταδοθεί την προσεχή Κυριακή.
Ο Fedon είναι ένας από τους καταξιωμένους καλλιτέχνες της Τουρκίας, με πατέρα από την Ελλάδα και μητέρα από την Αρμενία. Έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο το 1972, ενώ το 1987 άνοιξε την ταβέρνα Zorba και από το 1991 ασχολείται με το τραγούδι, ερμηνεύοντας τούρκικα αλλά και ελληνικά κομμάτια!

via

Keywords
Τυχαία Θέματα