Survivor: Αυτό Είναι Το Συγκινητικό μήνυμα της Παπαδοπούλου για την ελληνοτουρκική αναμέτρηση!

Το αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι δυο ομάδες απαιτούσε ταχύτητα, ευλυγισία, ισορροπία και ευστοχία. Η Τούρκικη ομάδα ξεκίνησε φτάνοντας το σκορ 6-1, αλλά η ελληνική ομάδα κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να κάνει συνολικά 7 νίκες.
Η ελληνική ομάδα κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με τους Μάριο Ιωαννίδη, Κώστα Αναγνωστόπουλο, Κωνσταντίνο Βασάλο, Ευριδίκη Βαλαβάνη, Γιώργο Χρανιώτη, Σάρα Εσκενάζη και Γιώργο Αγγελόπουλο

με τον τελευταίο να κάνει μόνο νίκες τις τρεις φορές που έπαιξε.
Απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ έρχεται ο επαναληπτικός συγκλονιστικός αγώνας του “Survivor” μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας. Εάν κερδίσει η ελληνική ομάδα τότε θα διεξαχθεί ένας τρίτος αγώνας μικρότερης διάρκειας προκειμένου να αναδειχθεί ο τελικός νικητής. Το έπαθλο για τη νικήτρια ομάδα θα είναι μία εβδομάδα διακοπές, για τους μεν Έλληνες στην Αλικαρνασσό, για τους Τούρκους στη Μύκονο.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου με αφορμή τον Ελληνοτουρκικό αγώνα στο survivor ανέβασε ένα κολάζ φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την διάρκειά της στο ριάλιτι επιβίωσης.
Η τραγουδίστρια σχολίασε το κολάζ φωτογραφιών της γράφοντας : «Καλή επιτυχία απόψε στους παίχτες που θα αγωνιστούν για την Ελλάδα στο Survivor .Δε σας κρύβω ότι θα θέλα πολύ να αγωνιστώ απόψε για την Ελλάδα …αλλά θα στείλω όλη την θετική μου ενέργεια να πάνε όλα δεξιά».

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα