Κι όμως… Ο γηραιότερος «Διάσημος» του Survivor ΔΕΝ είναι αυτός που λέει ο ΣΚΑΪ. Δείτε τις Πραγματικές ηλικίες των παικτών του Survivor

Τους βλέπουμε σχεδόν καθημερινά και μάλιστα κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες.

Οι παίκτες του Survivor τόλμησαν –θέλοντας και μη- να εμφανιστούν μπροστά στις κάμερες… στη χειρότερη εκδοχή τους. Πεινασμένοι, κουρασμένοι και εμφανώς στη χειρότερή τους φάση, όλοι εκτέθηκαν πολύ. Σε μερικούς, βέβαια, βγήκε σε καλό, καθώς το ανεπιτήδευτο της εμφάνισής τους τούς «έκρυψε» πολλά χρόνια. Άλλους πάλι τους… έκαψε. Και ενώ το Survivor μας

μπέρδεψε πολύ όσον αφορά στις ηλικίες των παικτών, το να βγάλει κανείς άκρη δεν είναι τόσο δύσκολο. Αρκεί μια μικρή διαδικτυακή έρευνα.
Τι εννοούμε;

Ο ΣΚΑΪ στη επίσημη σελίδα του ελληνικού Survivor έχει παρουσιάσει τα βιογραφικά και –στις περισσότερες περιπτώσεις- τις ηλικίες Διασήμων και Μαχητών. Και λέμε «σε μερικές» διότι σε ορισμένους παίκτες το κανάλι κράτησε διαφορετική στάση: Δεν αποκάλυψε πόσα κεράκια είχε η τελευταία τους τούρτα!

Ο λόγος για τις «Διάσημες» Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Ειρήνη Παπαδοπούλου και Σόφη Πασχάλη.

Υπάρχει όμως και το καλύτερο: Η ηλικία στην οποία παρουσιάζεται να είναι ένας παίκτης των Διασήμων, δεν συνάδει με… το βιογραφικό του. Για την ακρίβεια, πληκτρολογώντας το όνομά του στο Google, θα δεις να αναγράφεται ένας αριθμός λίγο μεγαλύτερος από αυτόν που βλέπουμε στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ! Ποιος είναι αυτός; Αν το μυαλό σας πήγε αμέσως στον Κοκκινάκη, θεωρώντας ότι έχει δώσει ψεύτικα στοιχεία σαν τη Ζωζώ Σαπουντζάκη, τότε θα πρέπει να ντρέπεστε και μόνο που σκεφτήκατε κάτι τέτοιο. Ο παίκτης που έκρυψε 5 χρονάκια είναι υπεράνω πάσης υποψίας. Ρίξτε μια ματιά και θα καταλάβετε…

Στη λίστα αποκαλύπτονται τα πάντα. Τελικά πόσων ετών είναι Διάσημοι και Μαχητές;

Μαχητές

Γιάννης Σπαλιάρας: 42

Κώστας Αναγνωστόπουλος: 32

Μάριος Ιωαννίδης: 30

Σάρα Εσκενάζυ: 29

Κωνσταντίνος Βασάλος: 27

Διάσημοι

Κώστας Κοκκινάκης: 42

Βο: 39

Γιώργος Αγγελόπουλος: 34

Γιώργος Χρανιώτης: 39

Τον Γιώργο Χρανιώτη δεν τον αφήσαμε τυχαία για το τέλος των ανδρών της ομάδας των Διασήμων. Υπήρχε λόγος και μάλιστα σοβαρός. Διότι εκεί που στο βιογραφικό που παρουσιάζει για εκείνον ο ΣΚΑΪ, αναφέρεται πως είναι 39 ετών, η ημερομηνία γέννησης που βρίσκει κανείς googlάροντας το όνομά του είναι το… 1973.

Με άλλα λόγια, τα 39 χρόνια του Γιώργου, καταλήγουν…44.

5 χρόνια διαφορά λοιπόν. Δεν τα λες και λίγα…

Όσο για τις τρεις παίκτριες που ο ΣΚΑΪ «προστάτευσε» μη αποκαλύπτοντας την ημερομηνία γέννησής τους; Η Σόφη Πασχάλη έχει κλείσει τα 41 της χρόνια και η Ειρήνη Παπαδοπούλου έφτασε αισίως στα 32!

Η ηλικία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Σύμφωνα με τον Σάκη Τανιμανίδη, στο επεισόδιο της Τετάρτης η Ευρυδίκη Βαλαβάνη γιόρτασε τα… 20ά γενέθλιά της.

«Σήμερα η Ευρυδίκη έκλεισε τα 20», ακούσαμε τον παρουσιαστή του Survivor να λέει, με την εορτάζουσα να χαμογελά αμήχανα. Και πώς να συγκρατηθεί, αφού ο Σάκης της έκρυψε πάνω από 10 χρόνια; Κάνοντας ένα σύντομο γκάλοπ, διαπιστώσαμε πως κανείς δεν έκανε την Ευρυδίκη πάνω από 26 ετών. Όσο δηλαδή είναι και η Λάουρα. Το κορίτσι των διασήμων είναι λίγο μεγαλύτερο αν και ακόμα και όσοι δεν την συμπαθούν παραδέχονται ότι δείχνει πολύ μικρότερη απ’ όσο είναι στην πραγματικότητα. Πιο συγκεκριμένα σε σχέση με το μοναδικό κορίτσι που έχει απομείνει πλέον στο Survivor (Σάρα) η Βαλαβάνη είναι 3 χρόνια μεγαλύτερη.

Έκλεισε τα 32! Ναι, όσο και αν μοιάζει απίστευτο η Ευρυδίκη, έχει την ίδια ηλικία με τον μισθοφόρο…

Πηγή: menshouse.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα