Summer nails 2017: 50 εκπλητικές προτάσεις για καλοκαιρινά μανικιούρ

Το καλοκαιράκι βρίσκεται στο αποκορύφωμα του και τι καλύτερο από το να πάρετε ιδέες για ξεχωριστά μανικιούρ.

Δείτε λοιπόν μια υπέροχη φωτογραφική συλλογή με Summer nails 2017.

Αφεθείτε στην ξεγνοιασιά και την παιχνιδιάρικη διάθεση της εποχής και δημιουργήστε υπέροχα σχέδια στα νύχιασας. Μανικιούρ με έντονα χρώματα, καλοκαιρινά στοιχεία και μεγάλη ποικιλία, βασισμένα στις κορυφαίες τάσεις της εποχής.

Προτάσεις σχεδίων για summer
nails 2017:

Μπορεί τα μονόχρωμα νύχια σε έντονες αποχρώσεις να είναι μια πολύ καλοκαιρινή επιλογή, ωστόσο η δημιουργία υπέροχων σχεδίων θα απογειώσει το μανικιούρ σας.

Δοκιμάστε να παίξετε με τις γραμμές. Γραμμές ίσιες, πλάγιες, κυματιστές ή καμπυλωτές. Οριζόντιες ή κάθετες. Ζωγραφισμένες με βερνίκι ή αποτελούμενες από αυτοκόλλητες ταινίες μανικιούρ σε διάφορα πάχη. Ότι κι αν επιλέξετε θα κάνει τα νύχια σας να δείχνουν ξεχωριστά χωρίς να έχετε κοπιάσει. Η δημιουργία αυτών των σχεδίων είναι πολύ απλή και μπορεί να γίνει ακόμη και από την πιο αρχάρια στον τομέα του μανικιούρ. Αφήστε λοιπόν την φαντασία σας να δημιουργήσει και δώστε στα νύχια σας μια ιδιαίτερη και εντυπωσιακή ιδέα για τέλεια summer nails 2017.

Αν πάλι θέλετε να απογειώσετε ακόμη περισσότερο το ριγέ μανικιούρ σας, μπορείτε να το ολοκληρώσετε σχεδιάζοντας οτιδήποτε επιθυμείτε. Κάντε φοίνικες, τροπικά τοπία, φρούτα ή απλά γεωμετρικά σχήματα και δώστε στα νύχια σας μια ακόμη πιο επαγγελματική όψη.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα dotted manicure, τα λεγόμενα πουά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σχεδιάσετε βούλες με ένα εργαλείο μανικιούρ για τελείες και τα νύχια σας θα δείχνουν αμέσως εκπληκτικά. Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε βούλες διαφορετικών χρωμάτων ή τελείες που έχουν μια διαβάθμιση χρώματος. Το αποτέλεσμα και στις δυο περιπτώσεις θα είναι εντυπωσιακό.

Τα ombre nails, οι παραλλαγές του γαλλικού μανικιούρ και τα negative space nails είναι μερικές ακόμη ενδιαφέρουσες προτάσεις για summer nails 2017. Δημιουργήστε λοιπόν υπέροχα καλοκαιρινά μανικιούρ και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Δείτε μια συλλογή με 50 υπέροχες προτάσεις για καλοκαιρινά σχέδια στα νύχια:

Πηγή: beautetinkyriaki.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα