Σε ποια εκπομπή θα είναι νέος παρουσιαστής ο Μένιος Φουρθιώτης;

Ο Ιβάν Σαββίδης πήρε το Ε και ο Μένιος Φουρθιώτης παίρνει την βάρκα του και ανοίγει πανιά για αλλού.
Η είδηση ότι ο Ιβάν Σαββίδης αγόρασε τον τηλεοπτικό σταθμό Ε έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Όχι όμως περισσότερο από τη φήμη που κυκλοφόρησε και συνόδευε την είδηση αυτή.

Το πραγματικό σοκ ήρθε όταν το όνομα του στυλοβάτη του σταθμού συνόδευε μία πικρή στο άκουσμα φημολογία.

Ο Μένιος Φουρθιώτης αποτελεί παρελθόν από το κανάλι.

Ο Μένος Φουρθιώτης.

Ο μόνος λόγος που υπάρχει αυτό το κανάλι. Μήπως μας γελούσαν τα αυτιά μας; Όχι γιατί δεν είναι κωμικοί. Μήπως είχε γραφτεί λάθος το όνομα; Μπα, αφού Μένιος είναι μόνο ένας. Μήπως ο δαίμονας του τυπογραφείου; Με τίποτα. Ο Μένιαρος δεν καταλαβαίνει ούτε από Θεούς ούτε από δαίμονες. Άρα ήταν αλήθεια; Η κολώνα του σταθμού αποχωρεί με τη νέα ιδιοκτησία; Και μετά τι;

Ποιο θα ήταν το τηλεοπτικό τοπίο με έναν Φουρθιώτη εκτός Ε; Ένα τσουνάμι με το όνομα Μένιος Φ. ξεχύνεται στην τηλεοπτική αγορά.
Την ίδια ώρα που νέος χρηματοδότης μπαίνει στο παλιό του «σπίτι» , ο ίδιος ανοίγει τα φτερά του για νέες πολιτείες. Ετοιμάζεται να στήσει την νέα του καριέρα, τη νέα του αυτοκρατορία σε άλλο κανάλι.

Μπαίνει σε διαδικασία επαναδιαπραγμάτευσης της εμπορικής εκμετάλλευσης του ταλέντου του με τους κατώτερους του επιπέδου του υπόλοιπους τηλεοπτικούς εργοδότες.

Αν και κάποιος αστέρας του διαμετρήματος του Φουρθιώτη δεν έχει εργοδότες. Έχει απλά άτομα που υπογράφουν τις επιταγές με το όνομά του όσο εκείνος γράφει ιστορία.

Πού όμως θα συνεχίσει να γράφει ιστορία ο Μένιος;

Οχτώ πιθανούς προορισμούς βρήκαμε ψάχνοντας τις ανάγκες της αγοράς για να αξιοποιηθεί το πακέτο ποιότητας και εμπορικότητας που κρατάει ένας Μένιος στις στιβαρές του πλάτες.

Σε όλες θα έχει φυσικά τη θέση παρουσιαστή. 3.000.000 ψυχές τον ακολουθούν πιστά σε κάθε τηλεοπτικό του βήμα. Τι θα μπορούσε να είναι; Πανελίστας απλός;

Οι εκπομπές αυτές προϋπήρχαν αλλά κάποιες από αυτές θα υποχρεωθούν να αλλάξουν όνομα με την έλευση του Μένιου. Ας τις δούμε όμως, σε 8 διαφορετικούς εξομοιωτές εικόνων του μέλλοντος.

Χάπι Day

Aποκαλυπτικά στο Χωριό

Περούκ Ζουκ

Κ-αλόε βέρα Ελλάδα

Περούκες χωρίς σύνορα

Υαλουρονική Κυριακή

Φουρθιόκρεμα

Άδειο Αρβύλα

via menshouse.gr

Keywords
Αναζητήσεις
μενιος εξαλλος ιβαν, πως παγιδευτικε ο τουρκος παρουσιαστης
Τυχαία Θέματα