NOMADS: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλά πρώτη φορά για τα αγωνίσματα-Τι θα συμβεί για πρώτη φορά στο παιχνίδι επιβίωσης

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ήταν ο πρώτος καλεσμένος της Φαίης Σκορδά για την πρεμιέρα του Πρω1νό. Ο αγαπημένος παρουσιαστής φέτος έχει αναλάβει ένα ξεχωριστό ρόλο, καθώς πρόκειται να παρουσιάζει το νέο reality επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Το NOMADS ξεκινά στις 2 Οκτωβρίου και ο Γρηγόρης μίλησε στην παρουσιάστρια για όλα όσα θα δούμε, αλλά και γενικότερα για τους αναλυτικούς όρους για τα αγωνίσματα του παιχνιδιού.

«Είναι η επόμενη ημέρα στα reality επιβίωσης», διευκρίνισε

ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος εξήγησε ότι έχει να κάνει τόσο με τα αγωνίσματα στο παιχνίδι, όσο και με τις συνθήκες επιβίωσης. Εν συνεχεία μίλησε για τις τρεις ομάδες του παιχνιδιού, οι οποίες θα ξεκινήσουν να αγωνίζονται με το που πατήσουν το πόδι τους στις Φιλιππίνες και το νησί του Πάλαουαν.

Σημαντικότερο ίσως όλων είναι η διαδικασία που διαφέρει το NOMADS σε σχέση με ο,τι έχουμε δει μέχρι τώρα σε reality επιβίωσης. Ο Γρηγόρης εξήγησε πως κάθε φορά θα βγαίνουν τρεις υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση. Από αυτούς, το κοινό θα ψηφίζει θετικά, με τους δύο που απομένουν να αγωνίζονται μεταξύ τους για την παραμονή τους!

«Δεν μπορείς να διώχνεις τόσο εύκολα τους ανθρώπους από τη ζωή σου. Γιατί στα reality να τους διώχνουμε τόσο εύκολα; Αν λέμε reality, να μιλήσουμε για πραγματική ζωή και όχι να μπορεί να διώξει ο ένας τον άλλο με ένα τηλεφώνημα», επεσήμανε ο παρουσιαστής.

πηγη:peoplegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα