Λάουρα Νάργες: Αγνώριστη με πλατινέ μαλλιά

Ποιος θα ξεχάσει τη συζήτηση για τη ρίζα στα μαλλιά της Λάουρα Νάργες όσο συμμετείχε στο Survivor;! Το μυστήριο, βεβαίως, αποδείχτηκε ότι δεν ήταν τόσο μυστήριο, αφού με τον ήλιο τα μαλλιά της παίκτριας είχαν “ανοίξει”, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι ήταν πιο σκούρα απ’ ό,τι αυτή τη στιγμή που η Λάουρα έχει γίνει πλατινέ ξανθιά!

Φυσικά, η ανανέωση στο χρώμα των μαλλιών της ήταν από τα πρώτα πράγματα που φρόντισε να

κάνει όταν βγήκε από το παιχνίδι και τα μαλλιά της τώρα δείχνουν πιο λαμπερά από ποτέ!

Σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο, ωστόσο, με τους συμπαίκτες της στο Survivor, ανάμεσά τους η Σόφη Πασχάλη, ο Κώστας Κοκκινάκης, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Σάρα Εσκενάζυ, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, δυσκολευτήκαμε να την αναγνωρίσουμε: τα μαλλιά της έδειχναν υπερβολικά ξανθά! Ίσως, βεβαίως, να έφταιγε και το γεγονός ότι η Λάουρα είχε κάνει ένα χτένισμα, στο οποίο δεν μας είχε συνηθίσει: τα είχε ισιώσει «πρόκα» (όπως συνηθίζουμε να αποκαλούμε τα πολύ ίσια μαλλιά) και τα είχε πιάσει από την κορυφή σε κοτσίδα.

Όσο για την υπόλοιπη εμφάνισή της, η Λάουρα Νάργες είχε επιλέξει ένα στενό μίνι φόρεμα, σε nude απόχρωση, πάνω από το οποίο είχε φορέσει μια λευκή ζακέτα, ενώ τα πέδιλά της ήταν επίσης nude και τα κοσμήματά της ένα κρεμαστό μακρύ κοριέ και μεσαίοι κρίκοι.

πηγη:joytv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα