Monica Belluci : Η αγωνία του να χάσεις βάρος, να νιώθεις ότι έχεις παραπάνω κιλά, ότι έχεις ρυτίδες: όλα αυτά είναι ανοησίες

21 συμπεράσματά μιας πανέμορφης γυναίκας για τη ζωή, τις σχέσεις, την οικογένεια, τον έρωτα, την απιστία, την ομορφιά.-Από τη Μανταλένα Μαρία Διαμαντή

Monica Bellucci…

Πανέμορφη Ιταλίδα ηθοποιός και μοντέλο… `Εγινε διάσημη το 2000 με την ταινία Malena. Το 2003, κέρδισε το βραβείο Nastro d` Argento β` γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της ως Alessia στο “Remember me”, “My love” και τρία χρόνια αργότερα, το 2009, κέρδισε το βραβείο World Actress Award στο Women`s World

Award.

Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι σήμερα, στα 52 της χρόνια είναι ίσως πιο γοητευτική από ποτέ…Πώς το καταφέρνει αυτό; Συγκεντρώσαμε συμβουλές της όχι μόνο για την υπέροχη εμφάνισή της αλλά και για το πώς αντιμετωπίζει η ίδια τη ζωή. Μιλά για τους άντρες, τον έρωτα, την απιστία, τη μοναξιά, τη διασκέδαση, την αυτοπεποίθηση, την ομορφιά. Αξίζει να προσέξουμε τα λόγια της…

«Δεν είμαι από αυτούς τους ανθρώπους που ξυπνούν στις 6 το πρωί για να πάνε στο γυμναστήριο. Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσουν τα γλυκά και τα ζυμαρικά, ένα ποτήρι κρασί και περιστασιακά κανένα τσιγάρο».

“Η συμβουλή μου είναι: τρώτε καλά, πίνετε καλά, κάντε καλό σεξ – και να γελάτε πολύ. Τα υπόλοιπα έρχονται μόνα

«Μετά το σεξ ο άντρας κοιμάται, η γυναίκα σκέφτεται».

«Ο έρωτας και η σεξουαλικότητα έχουν να κάνουν με την ενέργεια, όχι με την ηλικία».

«Είναι γελοίο να περιμένω πως ο Βενσάν Κασέλ θα μου είναι πιστός».

«Ως γυναίκα έχω μεγάλη περιέργεια για τις ιερόδουλες κι αυτό διότι λέγεται πως εκείνες ξέρουν τους άντρες πολύ καλύτερα απ’ την καθεμία μας».

«Διασκεδάζω απίστευτα τη ζωή μου, τη στιγμή που κάθομαι και τρώω με τους φίλους μου. Είναι για μένα η στιγμή της απόλυτης ευχαρίστησης».

«Η συμβουλή μου: Φάε καλά, πιες καλά και κάνε καταπληκτικό σεξ»!

«Όταν γεράσω θα προτιμώ να κοιτώ τα παιδιά μου, όχι τις ταινίες μου».

«Θέλω να διασκεδάζω τη ζωή μου. Μου αρέσει να τρώω, να πίνω και να κάνω έρωτα. Όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες και ο καθένας προσαρμόζεται όπως μπορεί. Η αγωνία του να χάσεις βάρος, να νιώθεις ότι έχεις παραπάνω κιλά, ότι έχεις ρυτίδες: όλα αυτά είναι ανοησίες»

«Μου παίρνει πολύ χρόνο να κάνω πράγματα στη ζωή μου. Έκανα το πρώτο μου παιδί στα 40, το δεύτερο στα 45 και έφτασα 50 για να βρεθώ στο πλευρό του Τζέιμς Μποντ».

«Δεν θέλω να επέμβω στο πρόσωπό μου. Είναι πολύ επικίνδυνο για μία ηθοποιό. Έχω πάρει μόνο βιταμίνες».

«Για πρώτη φορά στη ζωή μου, είμαι μόνη. Αισθάνομαι πολύ καλά. Έχω απίστευτο δέσιμο με τον εαυτό μου και θέλω να περάσω και αυτό το μήνυμα στις κόρες μου για το μέλλον τους: Δεν είναι αναγκαίο να έχεις ένα σύζυγο ή σύντροφο. Η μοναξιά δεν πρέπει να μας φοβίζει».

«Ο άντρας θα θαυμάσει μια γυναίκα που φορά κόκκινο κραγιόν, μα δε θα θελήσει να τη φιλήσει».

«Είναι πάντα μια μεγάλη τραγωδία όταν οι άνθρωποι παίρνουν διαζύγιο. Το να μένουν μαζί, όμως, χωρίς να είναι ερωτευμένοι, είναι πολύ χειρότερο.»

«Η τελειότητα δεν υπάρχει. Ακόμα κι αν υπήρχε, όμως, θα ήταν πολύ βαρετή. Ένα αδύνατο κορμί είναι ελκυστικό, αλλά ποιος είπε ότι ένα χυμώδες σώμα με μεγάλο στήθος και πληθωρικά άκρα δεν θα μπορούσε να είναι όμορφο με τον ίδιο τρόπο»;

«Το πιο σημαντικό είναι η αυτοπεποίθηση. Εάν αισθάνεστε καλά, όλα φαίνονται μια χαρά. Εάν αισθάνεστε άβολα, θα μεταφέρετε στους άλλους την ανασφάλειά σας. Ξέρω πολλές όμορφες γυναίκες που δεν έχουν επίγνωση της ομορφιάς τους».

«Προσωπικά, βρίσκω πολύ ρομαντικό να μην είσαι μαζί με τον άλλο όλη την ώρα. Με αυτόν τον τρόπο δεν συνηθίζεις μαζί του και δεν τον θεωρείς δεδομένο».

«Η αγάπη δεν χάνεται, αλλάζει μορφή».

«Αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου, αλλά όχι επειδή είμαι όμορφη».

«Στον κινηματογράφο μ’ αρέσει να κάνω όσα δεν κάνω στη ζωή μου. Στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο αδύναμη και ανασφαλής γι’ αυτό θα πρέπει να ξέρετε πως μ’ αρέσει να υποδύομαι γυναίκες πιο δυνατές από μένα».

Πηγή: klik.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα