Πυροσβέστης βοηθά να γεννηθεί ένα κοριτσάκι στο πίσω μέρος του ασθενοφόρου και λίγο μετά το υιοθετεί

Όταν ο πυροσβέστης Marc Hadden και η σύζυγός του, Beth, ανησυχούσαν ότι δεν θα κατάφερναν ν’ αποκτήσουν τρίτο παιδί, η μοίρα παρενέβη και χάρισε σε αυτό το αγαπημένο ζευγάρι μια όμορφη γαλανομάτα κόρη, την οποία ονόμασαν Gracie.

Το Νοέμβριο του 2011 ο Hadden, ο οποίος εργάζεται στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Νότιας Καρολίνας, έλαβε μια κλήση έκτακτης ανάγκης. Όμως όταν ο ίδιος και η ομάδα του έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι κλήθηκαν να βοηθήσουν μια έγκυο γυναίκα που βρισκόταν σε κατάσταση τοκετού.

Και μόλις την έβαλαν στο πίσω μέρος του ασθενοφόρου,

η γυναίκα ήταν έτοιμη να γεννήσει. Ο Hadden συνειδητοποίησε ότι θα γεννούσε πριν προλάβουν να φτάσουν στο νοσοκομείο.

©YouTube Screenshot | Inside Edition

©Facebook | Marc Hadden

Η ομάδα πήρε τη γυναίκα και το παιδί στο νοσοκομείο, όπου ο Hadden άκουσε ότι το κοριτσάκι ήταν έτοιμο να δοθεί για υιοθεσία. Ο Hadden και η σύζυγός του, Beth, ήθελαν πάντα ένα ακόμη παιδί στην οικογένειά τους.

“Θέλαμε πολύ καιρό ένα ακόμη παιδί,” είπε στο CNN. “Θέλαμε να υιοθετήσουμε γιατί δεν μπορούσαμε να κάνουμε άλλο παιδί. Πάντα ονειρευόμασταν να υιοθετήσουμε ένα μικρό κορίτσι. ”

Όταν ο Hadden είπε στη Beth για το μικρό κορίτσι, εκείνη απάντησε: “Μπορούμε να την κρατήσουμε;”

Και έτσι, χωρίς δισταγμό, το ζευγάρι ολοκλήρωσε τις διαδικασίες για να πάρει την επιμέλεια του μωρού. Δύο μέρες αργότερα, η Beth κρατούσε το μωρό στην αγκαλιά της. Την ονόμασαν Rebecca Grace Hadden.

©YouTube Screenshot | Inside Edition

Η Gracie είναι τώρα 5 ετών και αγαπά να παίζει με τα αδέλφια της, τον 12χρονο Parker, και τον 14χρονο Will.

©Facebook | Marc Hadden

©Facebook | Marc Hadden

Το ζευγάρι είπε την αλήθεια στη μικρή.

“Δεν της το έχουμε κρύψει ποτέ,” είπε ο Hadden. “Αν τη ρωτήσετε πού γεννήθηκε, λέει, ‘Ο μπαμπάς μου με έφερε στον κόσμο στο πίσω μέρος ενός ασθενοφόρου’.

©Facebook | Marc Hadden

“Είμαστε πολύ δεμένοι. Είναι μέρος της οικογένειάς μας και την αγαπάμε περισσότερο από τη ζωή μας…,” ανέφερε ο Hadden στο CBS News.

©Facebook | Marc Hadden

©Facebook | Marc Hadden

Με χιλιάδες νεογέννητα παιδιά να δίνονται για υιοθεσία κάθε χρόνο, είναι σίγουρα δύσκολο να βρουν όλα τους κατάλληλους γονείς. Αλλά η Gracie είναι πολύ τυχερό κορίτσι αφού βρήκε μια οικογένεια που θα τη λατρεύει για μια ζωή.

διαφορετικό

Keywords
Τυχαία Θέματα