89χρονη ηλικιωμένη που δεν γέρασε ποτέ, γίνεται παράνυμφος στο γάμο της εγγονής της και κερδίζει τις εντυπώσεις

Αυτή η γιαγιά είχε ξαφνιαστεί εντελώς όταν η εγγονή της της πρότεινε να γίνει παράνυφη την ημέρα του γάμου της.

Η Christine Quinn προετοίμαζε το γάμο της με τον Patrick Quinn, που τυχαίνει να έχουν το ίδιο επώνυμο, στον οποίο γάμο θα παρεβρίσκονταν οι δύο οικογένειες και φυσικά, οι φίλοι του ζευγαριού. Ξαφνικά, η Quinn πρότεινε στη γιαγιά της, τη Nana Betty με την οποία είναι πολύ δεμένη, να γίνει παράνυφη στο γάμο της.

Η

89χρονη Nana Betty, αποδέχτηκε την πρόταση, αλλά ήταν λίγο επιφυλακτική, γι’ αυτό ρώτησε την εγγονή της «Christine, είσαι σίγουρη;» και μετά την ξαναρώτησε, «Γιατί θέλεις μια ηλικιωμένη κυρία δίπλα σου;» Για την εγγονή, όμως, η Nana Betty ήταν η ιδανική επιλογή.

«Σε όλη τη διάρκεια της τελετής ήταν χαμογελαστή και έλεγε αστεία, κάνοντας έτσι τον κόσμο να γελάει,» είπε η Christine στο HuffPost. Η Nana εκπλήρωσε με μεγάλη επιτυχία το ρόλο της ως παράνυμφος στο γάμο της εγγονής της, και τα πήγε περίφημα με τις υπόλοιπες κοπέλες.

You're 89-years old and you look a million bucks in that bridesmaid dress. We see your joyous smile and can't resist smiling back. #nanabetty #grandmabridesmaid #bridesmaids

A post shared by Sweetwater | Photographers (@sweetwaterportraits) on Aug 6, 2015 at 2:21pm PDT

“Η Nana ήρθε στο γλέντι μαζί με τους υπόλοιπους καλεσμένους αντί να πάει στο σπίτι της να ξεκουραστεί, και δεν το είχε πει στη μαμά μου [την κόρη της]. Χόρευε επίσης την όλη τη νύχτα, αλλά η πιο συγκινητική για μένα στιγμή ήταν όταν χόρεψε μαζί με τη γιαγιά του άντρα μου, την Bellsie. Ήταν εκπληκτική,” δήλωσε η Christine.
«Είσαι όσο αισθάνεσαι κι εγώ αισθάνομαι πολύ νέα σήμερα,» είπε η Nana Betty στην Quinn.

Our photo of Nana Betty went viral this week- craziness! #grandmabridesmaid #nanabetty #bridesmaids

A post shared by Sweetwater | Photographers (@sweetwaterportraits) on Aug 6, 2015 at 9:19am PDT

Η αγάπη μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται όμορφοι και γεμάτοι ζωντάνια, σαν μικρά παιδιά.

Ένας γάμος είναι ευλογημένος με την παρουσία μιας τόσο σοφής κι αξιαγάπητης γιαγιάς!

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα