1ο Thessaloniki Beer Festival: Άφθονη μπύρα, διαφορετικές κουζίνες και καλή μουσική στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης

Η δημιουργική ομάδα του SoulFood Thessaloniki (Upnloud & Black Radio Berlin), σε συνεργασία με την διεθνούς φήμης The Hoppy Pub διοργανώνουν ένα festival όπου κεντρικό ρόλο θα έχει η ποιοτική μπύρα και όλοι οι άνθρωποι γύρω από αυτήν! Το 1ο Thessaloniki Beer Festival, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 2 και αύριο

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017, από τις 12:00 μέχρι τις 00:00, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Οι διοργανωτές αναφέρουν χαρακτηριστικά: "Είναι καιρός πλέον να γνωρίσει ο κόσμος την εξαιρετική προσπάθεια που γίνεται στο χώρο της Ελληνικής Ζυθοποιίας και της craft μπύρας ανά τον κόσμο γενικότερα, να γευθεί, να απολαύσει και να αγκαλιάσει τα ζυθοποιήματα της, γιατί πραγματικά το αξίζουν".

Εκατοντάδες είδη μπύρας, διαφορετικές κουζίνες, workshops κουλτούρας, μαγειρικής & coctailing με βάση τη μπύρα, μουσική από DJs και συγκροτήματα της πόλης περιμένουν τους λάτρεις της μπύρας και όχι μόνο σε ένα διήμερο γευστικών ανακαλύψεων.

Το «γευστικό χωριό» θα στηθεί, στο πλαίσιο του 7ου Thessaloniki Food Festival, που αποτελεί θεσμό για τη Θεσσαλονίκη.

Το Thessaloniki Food Festival με σταθερό στόχο εδώ και έξι χρόνια να αναδείξει την πόλη ως τον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό, αγκαλιάζει τις νέες ιδέες, ομάδες και τάσεις της εποχής. «Με τη νέα αυτή τάση που έχει ενθουσιάσει τους νέους, αλλά και τους μεγαλύτερους, θέλουμε να αναζητήσουμε και να παρουσιάσουμε την κοινή γευστική ταυτότητα, να γνωρίσουμε το διαφορετικό και το ξένο, οι ουρανίσκοι μας να εξερευνήσουν νέες γεύσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας.

Το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, στον προαύλιο χώρο του νέου Δημαρχειακού Μεγάρου! Είσοδος ελεύθερη!

Keywords
Τυχαία Θέματα