Βλέπει Ρωσία η Εθνική! Στα μπαράζ για το Μουντιάλ με τεσσάρα στο Γιβραλτάρ (VIDEO)

Η Εθνική μας ομάδα εξασφάλισε την παρουσία της στους αγώνες μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας, επικρατώντας άνετα του αδύναμου Γιβραλτάρ με 4-0 στο "Γ. Καραϊσκάκης", για την τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης.

Πλέον, η ελληνική ομάδα περιμένει την κλήρωση που θα γίνει στις 17 Οκτωβρίου για να μάθει την αντίπαλό της στις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στις 9-14 Νοεμβρίου, μέσω των οποίων θα διεκδικήσει το εισιτήριο της πρόκρισης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Δείτε ΕΔΩ τους πιθανούς αντιπάλους της Εθνικής.

Τα γκολ

της αποψινής τεσσάρας με την οποία η ομάδα του Σκίμπε "κλείδωσε" τα μπαράζ, πέτυχαν οι Τοροσίδης, Μήτρογλου και Γιαννιώτας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε το άγχος του αποτελέσματος και δεν απέδωσε καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος. Ο Τοροσίδης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 32ο λεπτό ανοίγοντας το δρόμο για τους τρεις βαθμούς. Το ματς "καθάρισε" ο Μήτρογλου που σκόραρε δύο φορές, στο 61΄ και στο 63΄, ανεβαίνοντας στην 8η θέση των σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 78ο λεπτό ο Γιαννιώτας που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι.

Οι συνθέσεις:

Ελλάδα (Μίκαελ Σκίμπε): Καρνέζης, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σταφυλίδης, Ζέκα, Ταχτσίδης, Μάνταλος, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Μήτρογλου

Γιβραλτάρ (Τζεφ Γουντ): Ιμπραϊμ, Γκαρσία, Μπάρντον, Τσιπολίνα, Λόπεζ, Γουόκερ, Ολιβέρο, Μπαρνέτ, Πονς, Ερνάντεζ, Κούμπες

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Keywords
Τυχαία Θέματα