"Βλέπει" Χατσερίδη ο ΠΑΟΚ

Τον Εβγέν Χατσερίδη έχει βάλει στο στόχαστρο με σκοπό την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας του ο ΠΑΟΚ, όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα.

Το όνομα του πανύψηλου (1,98 μ.) 29χρονου διεθνούς στόπερ έχει ακουστεί και παλαιότερα καθώς αρέσει πολύ στον Ιβάν Σαββίδη. Έτεσι αφού το συμβόλαιό του λήγει τον επόμενο μήνα, οι “ασπρόμαυροι” φέρονται να επανέρχονται για τον παίκτη της Ντιναμό Κιέβου.

Σύμφωνα με τη “Real News” ο ΠΑΟΚ κάνει

ξανά κίνηση για την απόκτηση του ελληνικής καταγωγής, αλλά διεθνή με την Ουκρανία αμυντικού, θέλοντας να μπει σφήνα Γαλατάσαραϊ που επίσης “πρεσάρει” τον παίκτη τους τελευταίους μήνες.

Στην Τουρκία μάλιστα θεωρούν τη μεταγραφή του σχεδόν δεδομένη, ωστόσο ο Δικέφαλος εμφανίζεται να έχει μπει για τα καλά στη διεκδίκηση του Χατσερίδη, ο οποίος έχει κοινό μάνατζερ με δύο νυν παίκτες του ΠΑΟΚ, τους Μάτος και Σάκχοφ.

Τη φετινή σεζόν μέτρησε 20 συμμετοχές (1 γκολ) σε όλες τις διοργανώσεις, παίζοντας βασικός και στα έξι ματς της της Ντιναμό στους ομίλους του Campions League, ενώ με την εθνική Ουκρανίας μετράει 40 συμμετοχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα