Β. Κικίλιας: Καλή επιτυχία στα νέα στελέχη της επικοινωνιακής ομάδα της ΝΔ

Με ανάρτησή του στην σελίδα του στο Facebbok, ο Βασίλης Κικίλιας κάνει έναν μικρό απολογισμό της παρουσίας του στο Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ευχαριστεί όλους τους συνεργάτες τους εκεί και προσωπικά τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Παράλληλα, εύχεται καλή επιτυχία στα νέα μέλη της επικοινωνιακής ομάδας της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται,

ότι ο Βασίλης Κικίλιας θα αναλάβει τον Τομέα Εθνικής Άμυνας, ενώ πλέον εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ θα είναι η Μαρία Σπυράκη.

Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια:

Μετά από ένα χρόνο στη θέση του Εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, και πριν αναλάβω τον Τομέα Εθνικής Άμυνας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΝΔ κ. Kyriakos Mitsotakis για την εμπιστοσύνη του.

Και επειδή η ομαδική δουλειά κερδίζει τα πρωταθλήματα:

Τον Takis Theodorikakos για την εξαιρετική συνεργασία.

Όπως και τους Μακάριος Λαζαρίδης Konstantinos Kyranakis Sofia Zacharaki Kyra Kapi που δώσαμε μικρές και μεγάλες μάχες καθημερινά μαζί.

Σε όλους τους εργαζομένους στη ΝΔ και ιδιαίτερα στα παιδιά του Γραφείου Τύπου, εύχομαι καλή δύναμη και τους ευχαριστώ για όλα όσα κάνουν.

Καλή επιτυχία στoυς Μαρία Σπυράκη Konstantinos Zoulas και στους Nick Romanos Spiros Stavridis Γιώργος Κοντογιάννης στα νέα τους καθήκοντα.

Ευχαριστώ επίσης τους δημοσιογράφους και ειδικά αυτούς που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΝΔ, για την έντιμη συνεργασία.

Προχωράμε δυνατά.

Keywords
Τυχαία Θέματα