Τζανακόπουλος: Η ΝΔ χρησιμοποιεί τον Βαρουφάκη, εκείνος το αποδέχεται

«Η ΝΔ παραδόθηκε άνευ όρων στην ακροδεξιά γραμμή», υπογραμμίζει ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

Εκτός από την κριτική του για τη Νέα Δημοκρατία (αλλά και το ΠΑΣΟΚ), ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης μιλά στην κυριακάτικη εφημερίδα «Νέα Σελίδα» για την έξοδο στις αγορές και τους

τρεις άξονες στους οποίους θα ρίξει όλο το βάρος της η κυβέρνηση. Υπογραμμίζει το σοβαρό επενδυτικό σχέδιο της κυβέρνησης αφενός, το επενδυτικό ενδιαφέρον αφετέρου.

Ερωτηθείς για τη στάση του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εκτιμά ότι «ο κ. Σακελλαρίου παρασύρθηκε από την επικοινωνιακή καταιγίδα των τελευταίων εβδομάδων».

Ενώ με αφορμή όσα ισχυρίζεται ο Γ. Βαρουφάκης, επισημαίνει ότι «ήταν η μάχη ενός ολόκληρου λαού και κρίθηκε στο πεδίο των συσχετισμών δύναμης. Δεν ήταν αγώνας που θα μπορούσε να έχει αλλάξει αποτέλεσμα με εξυπνάδες (…) Το ότι η ΝΔ αξιοποιεί τον κ. Βαρουφάκη είναι πασιφανές. Δεν θεωρώ ότι ο ίδιος το επιδιώκει, αλλά σίγουρα το αποδέχεται», προσθέτει.

Ολόκληρη η συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου έχει ως εξής:

Keywords
Τυχαία Θέματα