Κι όμως: Βρήκαμε τον τρόπο να μείνεις μακριά από αρνητικούς ανθρώπους!

H αρνητική ενέργεια υπάρχει παντού. Εμεις όμως λόγω του ότι διανύουμε και δύσκολες εποχές, θα πρέπει να την αντιμετωπίζουμε και να απομακρυνόμαστε από αυτήν. Υπάρχουν λοιπόν άνθρωποι που λειτουργούν με αυτήν. Αν εσύ είσαι έτοιμη και οπλισμένη με θετική ενέργεια, θα σου παρουσιάσουμε τους τρόπους εκείνους που θα τους απομακρύνουν αμέσως!

Προσπάθησε όσο μπορείς να αποφεύγεις συναντήσεις μαζί τους. Κάποιες φορές είναι αναγκαίο κακό, αλλά υπάρχουν και οι δικαιολογίες. Ακόμη κι αν είναι φτηνές!Αν αναγκαστικά βρίσκεσαι σε καθημερινή βάση με πολλούς ανθρώπους, λόγω δουλειάς, και κάποιοι από αυτούς
είναι αρνητικοί και έρχονται και σου μιλάνε, προσπάθησε να τους εξηγήσεις ότι δεν έχεις καθόλου ελεύθερο χρόνο γιατί δουλεύεις πολύ.Προτού φύγεις από το σπίτι σου, θωρακίσου με θετικά συναισθήματα. Αμέσως το ανοσοποιητικό σου σύστημα θα γεμίσει με φως και αγάπη και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!Κάνε διαλογισμό κάθε πρωί. Όσο μάλιστα προχωράς και κάνεις θετικές δηλώσεις θα διαπιστώσεις ότι τίποτα αρνητικό δεν θα σε ακουμπάει. Θα το διώχνεις αυτόματα μακριά!
Keywords
Τυχαία Θέματα