Τρόμος στον αέρα: 10 τραυματίες σε πτήση από την Αθήνα προς τις ΗΠΑ (ΦΩΤΟ)

Στιγμές τρόμου από σφοδρές αναταράξεις έζησαν περίπου 300 επιβάτες της πτήσης 759 της American Airlines από Αθήνα προς Φιλαδέλφεια.

"Ήταν τη στιγμή που μας μοίραζαν καφέδες και αναψυκτικά. Οι αεροσυνοδοί βρίσκονταν στις τελευταίες σειρές καθισμάτων όταν ο πιλότος μας ενημέρωσε να δέσουμε τις ζώνες μας και είπε στις αεροσυνοδούς να κάτσουν στις θέσεις τους. Αλλά αυτές δεν πρόλαβαν. Το αεροσκάφος άρχισε να ταράζεται και ξαφνικά έκανε μια μεγάλη 'βουτιά'. Τα μωρά έκλαιγαν και άνθρωποι που βρίσκονταν σε μπροστινά

καθίσματα από εμένα χτυπούσαν το κεφάλι τους στην οροφή του αεροσκάφους»", δήλωσε ένας εκ των επιβατών της πτήσης της American Airlines.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, αρκετοί επιβάτες χτύπησαν στα πλαστικά μέρη του αεροσκάφους που βρίσκονταν πάνω από τα κεφάλια τους, με έναν εξ αυτών να τονίζει πως ένας αεροσυνοδός έβγαλε τον ώμο του στην προσπάθειά του να βοηθήσει τους επιβάτες. Επτά από τους τραυματίες είναι αεροσυνοδοί και τρεις επιβάτες.

Τελικά το αεροσκάφος της πτήσης 759 με 287 επιβάτες και 12 μέλη πλήρωμα προσγειώθηκε με ασφάλεια στις 3:10 μ.μ. (τοπική ώρα) στην Φιλαδέλφεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα