Γιάννης Καπετάνιος: Θέλω πολύ να κάνω παιδιά και οικογένεια αλλά…

Ο Γιάννης Καπετάνιος σε συνέντευξή του στο "Λοιπόν" εξομολογήθηκε ότι θέλει να μείνει μόνιμα στο χωριό του και να κάνει μια όμορφη οικογένεια.

Ήταν το όνειρο σου να επιστρέψεις και να μείνεις μεγαλώνοντας μόνιμα στο χωριό σου;

Το όνειρο του καθενός είναι να επιστρέψει στις ρίζες του. Το έχω συζητήσει με τη σύντροφο μου και δεν έχει κανένα θέμα. Βασικά είναι πολύ ορεινά και απομονωμένα, δε μπορείς να ζήσεις εκεί γιατί δεν σε προλαβαίνουν άμα πάθεις κάτι. Ο αδελφός μου 62 χρονών, μόλις βγήκε στη σύνταξη, έπαθε εγκεφαλικό 13 Ιανουαρίου, αν ήταν στο χωριό... άντε

γεια. Εμείς πότε θα βγούμε στη σύνταξη; Την πήγαν στα 67 χρόνια, τι να, την κάνεις τότε; Υγεία να υπάρχει, γιατί έφυγα περιοδεία και πέθαναν τρεις άνθρωποι Η εξαδέλφη μου στο χωριό 60 χρονών, ο ασφαλιστής μου 42 χρονών, πέθανε κι ο Στάθης Ψάλτης...έχει πέσει μεγάλο θανατικό. Ο ανιψιάς μου 33 χρονών, αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας σοβαρό και στη Χίο του έδιναν θερμαντική αλοιφή και αντιβίωση για τον πόνο. Άλλαξε 4 γιατρούς και του είπαν ότι είναι κατά φαντασία ασθενής. Το 2017 δεν ακούς τίποτα καλό.

Τι περιμένεις να έρθει στη ζωή σου τώρα;

Δε σταματάω να κάνω όνειρα, θέλω να φτιάξω ένα ωραίο αγρόκτημα, να έχω τα ζωάκια μου και τα φυτά μου. Σκέφτομαι να κάνω παιδιά και να παίζουν τριγύρω. Θέλω πολύ να κάνω παιδιά και οικογένεια, αλλά είμαι μπλεγμένος στο θέατρο τόσο χρόνια και δεν έχω σταματήσει καθόλου για να σκεφτώ κάτι άλλο. Κοιτάω πίσω μου και δεν έχω καταλάβει πως έχουν περάσει τόσα χρόνια σ' αυτό τον κυκεώνα που λέγεται θέατρο. Χειμώνα-καλοκαίρι δεν έχω κάτσει να σκεφτώ κάτι άλλο. Τελειώνει μια σεζόν κι εγώ έχω αρχίσει την άλλη, την επόμενη.

Keywords
Αναζητήσεις
η πολη των παιδιων γιαννης
Τυχαία Θέματα