Τόσκας για τρομοκράτες: Δεν τους έδωσε κανείς το δικαίωμα να το παίζουν εκδικητές (VIDEO)

Τον Λουκά Παπαδήμο επισκέφθηκε στον Ευαγγελισμό ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

«Επισκεφτήκαμε τον κ. Παπαδήμο και είδαμε με ευχαρίστηση ότι η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ομαλά. Του ευχόμαστε καλή ανάρρωση» δήλωσε σε δημοσιογράφους ο κ. Τόσκας.

«Η κυβέρνηση, η πολιτική και η φυσική ηγεσία της Αστυνομίας προσπαθεί, ώστε να φέρει

γρήγορα στη Δικαιοσύνη τους τρομοκράτες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι αυτοί που δεν τους έδωσε κανένας το δικαίωμα να το παίζουν "εκδικητές" ή να το παίζουν "επαναστάτες", γιατί ο ελληνικός λαός έχει άλλη εικόνα και έχει άλλη γνώμη», ανέφερε ο κ. Τόσκας και πρόσθεσε:

«Αυτοί δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διεκδικούν ότι εκπροσωπούν κανέναν, παρά τον εαυτό τους. Τους έχει καταδικάσει ο ελληνικός λαός και πολύ σύντομα πιστεύουμε - και εργαζόμαστε - θα βρεθούν στα χέρια της ελληνικής Δικαιοσύνης.

Είναι λάθος, όταν κάποιοι, όταν κάποια κόμματα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις περιστάσεις και να αποκτήσουν όφελος από τέτοια περιστατικά».

«Η Αριστερά ήταν πάντα σε ανοιχτό πόλεμο με τις τρομοκρατικές πράξεις, γιατί η Αριστερά πιστεύει ότι ο λαός είναι αυτός που κάνει τις αλλαγές, ο λαός προωθεί τις πολιτικές καταστάσεις και ο λαός με τις μαζικές του εκδηλώσεις παλεύει για κάτι καλύτερο» σημείωσε ο κ. Τόσκας.

Δείτε το βίντεο με το απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα