Ιατρείο Συγγενών Καρδιοπαθειών στο ΑΧΕΠΑ με δωρεά του Βαγγέλη Μαρινάκη (ΦΩΤΟ&VIDEO)

Εγκαινιάστηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί το Ιατρείο Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων – της Α΄ Καρδιολογικής Κλινικής του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, στα εξωτερικά ιατρεία.

Ο νέος εξοπλισμός αποτελεί προσφορά του Συλλόγου Βορείου Ελλάδος για Άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες «Παιδικές Καρδιές» και αγοράστηκε με τη συνδρομή του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος διέθεσε για τον σκοπό αυτό ποσό περίπου 75.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο εξοπλισμός που αγοράστηκε με τη δωρεά του κ. Μαρινάκη είναι ένας υπερηχοκαρδιογράφος τελευταίου τύπου, δύο holder τελευταίας τεχνολογίας, ένα φορητό ηλεκτρονικό πιεσόμετρο και ένας δωδεκακάναλος καρδιογράφος.

Ο Σύλλογος «προσπαθεί να ενισχύσει όσο μπορεί τις οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες των παιδιών στην αντιμετώπιση της ασθένειάς τους. Το Ιατρείο συγγενών καρδιοπαθειών ενηλίκων στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ ήταν ένας στόχος ζωής. Η δημιουργία του ήταν για εμάς προτεραιότητα γιατί τα παιδιά μας με την βοήθεια του θεού, την εξέλιξη της Ιατρικής και την εξειδίκευση των ιατρών ενηλικιώνονται», ανέφερε η πρόεδρος Συλλόγου Παιδικές Καρδιες, Χρυσούλα Τσικριτσίδου.

Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφέις του Thestival:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιατρείο Συγγενών Καρδιοπαθειών, ΑΧΕΠΑ, Βαγγέλη Μαρινάκη ΦΩΤΟVIDEO,iatreio syngenon kardiopatheion, achepa, vangeli marinaki fotoVIDEO