Το φαινόμενο Postmodern Jukebox Orchestra στη Μονή Λαζαριστών (VIDEO)

Ένα μεγάλο πάρτι θα στηθεί στη σκηνή του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017, από τις 21.30 και υπεύθυνοι γι αυτό είναι οι Postmodern Jukebox Orchestra, το συγκρότημα φαινόμενο, με φανατικούς θαυμαστές σ’ όλο τον κόσμο. Αυτό το πιστοποιούν 700 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 2,7 εκατομμύρια συνδρομητές, οι τεράστιες πωλήσεις και οι εκατοντάδες sold out συναυλίες σε όλο τον κόσμο!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο συνθέτης

και πιανίστας Scott Bradlee, είχε την εξής ιδέα: «Παίρνεις τις Top 40 επιτυχίες του σήμερα και τις διασκευάζεις χρησιμοποιώντας τη μουσική του μεσοπολέμου»! Εβδομήντα και πλέον καλλιτέχνες, κάτω από την καθοδήγηση του ιδρυτή και ψυχής της ομάδας τραγουδούν στους ρυθμούς της swing, της jazz, του fox-trot και της soul. Ο Scott Bradlee επιλέγει τις επιτυχίες που θα διασκευαστούν, κάνει την ενορχήστρωση και διαλέγει τους καταξιωμένους καλλιτέχνες ή τα νέα ταλέντα που θα κάνουν την ερμηνεία.

Το κοινό της Θεσσαλονίκης θα έχει την ευκαιρία να ζήσει το πιο ενθουσιώδες πάρτι των δεκαετιών και να χορέψει στους τρελούς ρυθμούς και στις μεγάλες διασκευασμένες επιτυχίες των Beyonce, Rihanna, Lady Gaga, Justin Timberlake, Katy Perry, Miley Cyrus, Justin Bieber, Britney Spears, Ariana Grande, Taylor Swift, Jason Derulo, Snoop Dogg, Nicki Minaj, Celine Dion, Whitney Houston , Metallica, Wham, Madonna, Guns N' Roses, Bon Jovi, Backstreet Boys, Aerosmith, Beatles, Radiohead, David Bowie, Red hot Chili Peppers, Adele, George Michael, Metallica, Bruce Springsteen, Bruno Mars, Blink 182, The Killers, John Legend, NSYNC, Nirvana, The Fugees, Gorillaz, Green Day και πολλών πολλών ακόμη!

Info:

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, Κολοκοτρώνη 21, 564 30 Σταυρούπολη

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Ώρα έναρξης: 21.30

Τιμή εισιτηρίου: 30 € (κερκίδες - όρθιοι), 45 € (πλατεία - καθήμενοι)

Keywords
Τυχαία Θέματα