Εκτός Survivor η Ευρυδίκη Βαλαβάνη (VIDEO)

Ανδρική υπόθεση θα είναι στο εξής το Survivor, καθώς απόψε αποχώρησε και η τελευταία παίκτρια που είχε απομείνει στο παιχνίδι. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν η "Διάσημη" που αποχώρησε μετά τον αγώνα ασυλίας και την ψηφοφορία που ακολούθησε.

Η αθλητικογράφος του ΣΚΑΙ τέθηκε στην κρίση του κοινού, μαζί με τον Γιάννη Σπαλιάρα που ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Από τη διαδικασία εξαιρέθηκαν λόγω ατομικής ασυλίας, οι Κώστας Αναγνωστόπουλος και Μάριος Ιωαννίδης.

Τελικά, με βάση την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, τις λιγότερες ψήφους συγκέντρωσε η Ευρυδίκη και γι' αυτήν το όμορφο ταξίδι τελειώνει εδώ. Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η ίδια είπε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έχω φτάσει μέχρι εδώ. Το γεγονός ότι είμαι η μοναδική γυναίκα που έφτασε μέχρι εδώ για μένα σημαίνει πολλά. Είναι μια προσωπική επιτυχία, αν μπορώ να το πω έτσι. Πλέον το Survivor είναι μια αντρική υπόθεση. Ήταν μια διαφορετική εμπειρία, διαφορετικές στιγμές, μου έχει δώσει πάρα πολλά μαθήματα. Είμαι πάρα πολύ τυχερή και ευλογημένη που έζησα όλο αυτό το ταξίδι. Θα έχω να λέω πάρα πολλά πράγματα στους φίλους μου, στα παιδιά μου. Έχω περάσει όμορφα, έχω περάσει δύσκολα, έχουμε πεινάσει, αλλά όλα αυτά τα παίρνω μαζί μου κι έχω ένα μεγάλο χαμόγελο γιατί τα έζησα...».

Keywords
Τυχαία Θέματα