Στους χώρους της ΔΕΘ ξεναγήθηκε η Φ. Γεννηματά - "Το στοίχημα για την Ελλάδα είναι οι επενδύσεις" (ΦΩΤΟ&VIDEO)

Συνάντηση με την διοίκηση της ΔΕΘ- HELEXPO είχε πριν από λίγη ώρα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Παράταξης, Φώφη Γεννηματά στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ.

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος η κ. Γεννηματά έκοψε εισιτήριο κατά την είσοδό της.

Μετά την συνάντηση και μιλώντας στους δημοσιογράφους,

η κ. Γεννηματά ανέφερε πως "Ο κ.Τσίπρας προσπαθεί να μας παρουσιάσει ότι ζούμε σε μια ιδανική χώρα,σε έναν παράδεισο. Δυστυχώς οι Έλληνες ζουν την σκληρή πραγματικότητα που έχουν προκαλέσει οι πολιτικές του".

Στη συνέχεια η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έκανε την καθιερωμένη βόλτα στα περίπτερα της ΔΕΘ. Μεταξύ άλλων επισκέφθηκε το περίπτερο του "Χαμόγελου Του Παιδιού", του Πυροσβεστικού Σώματος, της Γ.Σ,Ε.Β.Ε.Ε, της ΕΥΑΘ, του Υπουργείου Εργασίας, του ΑΠΘ και του ΠΑΜΑΚ.

Μάλιστα συνεχάρη το Πυροσβεστικό Σώμα για τις προσπάθειες που κατέβαλε κατά τις φετινές πυρκαγιές που έπληξαν πολλές περιοχές της χώρας.

Σταματώντας στο περίπτερο της ΓΣΕΒΕΕ έλαβε ως δώρο μία κονκάρδα, αλλά και πληροφοριακό υλικό. Η κ. Γεννηματά σημειώσε πως "Η ΔΕΘ αναδεικνύει την εξωστρέφεια, την καινοτομεία της ελληνικής επιχειρηματικότητας, αλλά αναδεικνύει και το σημαντικό ενδιαφέρον μεγάλων χωρών όπως είναι η Κίνα. Η Ελλάδα μπορεί, δυστυχώς η κυβέρνηση αυτή δεν μπορεί. Είναι δέσμια της ανικανότητας και των ιδεοληψιών της με αποτέλεσμα να χάνονται πολύ σημαντιξές ευκαιρίες και πολύτιμος χρόνος για τη χώρα. Το στοίχημα για την Ελλάδα σήμερα είναι ανάπτυξη για όλους και επενδυτικό σοκ. Αυτό το στοίχημα είμαστε αποφασισμένοι να το κερδίσουμε με την μεγάλη Κεντροαριστερά που δημιουργούμε".

Παράλληλα, η κα Γεννηματά συνεχάρη θερμά την διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO αλλά και τα επιμελητήρια που "στηρίζουν το θεσμό και τις επιχειρήσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα