Στην οκτάδα του Παγκόσμιου Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου η ομάδα των κοριτσιών του Αριστοτελείου Κολλεγίου

Το "εισιτήριο" της πρόκρισης στην οκτάδα εξασφάλισε η ομάδα ποδοσφαίρου κοριτσιών του Αριστοτελείου Κολλεγίου στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, το οποίο διεξάγεται στην Πράγα από τις 22 έως τις 29 Μαΐου. Με δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία τα κορίτσια κατάφεραν να περάσουν στον επόμενο γύρο.

Την περασμένη Δευτέρα, κατά την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Σχολικού Πρωταθλήματος, η ομάδα των κοριτσιών έπαιξε με την ομάδα της Τσεχίας και πήρε τη νίκη με 5-0. Την Τρίτη επικράτησε της ομάδας της

Χιλής με σκορ 5-0 και στη συνέχεια έφερε ισοπαλία με την ομάδα της Τουρκίας(1-1), ενώ χτες έχασε από τη Φινλανδία με 4-0 και τη Γαλλία με 2-0 με αποτέλεσμα να κατακτήσει τελικά την τέταρτη θέση στον όμιλο της.

Οι μαθήτριες του Αριστοτελείου Κολλεγίου θα δώσουν νέα μάχη αύριο, Παρασκευή, με την ομάδα της Αυστρίας σε αγώνα νοκ-άουτ για να διεκδικήσουν μία θέση στην τετράδα.

Oμως και η ομάδα ποδοσφαίρου των αγοριών του Αριστοτελείου Κολλεγίου έχει να επιδείξει μια αξιόλογη πορεία στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα, ωστόσο δεν κατάφερε να προκριθεί στην οκτάδα και αγωνίζεται για μία από τις επόμενες θέσεις.

Υπενθυμίζεται πως μετά την κατάκτηση των πανελλήνιων τίτλων οι ομάδες ποδοσφαίρου αγοριών και κοριτσιών του Αριστοτελείου Κολλεγίου εκπροσωπούν τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου στην πρωτεύουσα της Τσεχίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα