Ο Τομ Κρουζ επιβεβαίωσε τη συνέχεια του «Top Gun»

17:34 25/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο 54χρονος Τομ Κρουζ αποκάλυψε ότι ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις για τη συνέχεια του Top Gun (1986) και ο ίδιος είναι πλέον σίγουρος ότι σύντομα θα μπει στα κινηματογραφικά πλατό και θα ξεκινήσει τα γυρίσματα.

Πέρασαν συνολικά 31 χρόνια από τότε που ο Αμερικάνος ηθοποιός πέταξε, ως Μάβερικ, στην «Επικίνδυνη ζώνη». Η «κλασσική» πια ταινία, σε σκηνοθεσία του Τόνι Σκοτ, αφηγείται τη σχέση ενός πιλότου με την εκπαιδεύτριά του.

Ο Μάβερικ είναι ένας πιλότος

που, όταν του δίνεται η ευκαιρία να φοιτήσει στη σχολή επίλεκτων πιλότων του Πολεμικού Ναυτικού, πηγαίνει αποφασισμένος να κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου απόφοιτου στην τάξη του.

Ο Κρουζ μίλησε για τα γυρίσματα της συνέχειας του Top Gun στην πρωινή ειδησεογραφική εκπομπή «Sunrise» της αυστραλιανής τηλεόρασης, λέγοντας πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν πιθανότατα στις αρχές του επόμενου έτους. Ο ίδιος είχε πει και σε παλαιότερες συνεντεύξεις του ότι βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις για το γύρισμα της ταινίας και πως υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις για αυτό, αλλά ποτέ δεν ήταν τόσο σαφής όσο τώρα.

Και ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ, ένας από τους παραγωγούς της πρώτης ταινίας, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα υπάρξει συνέχεια του Top Gun. Μάλιστα στις 16 Μαΐου που ήταν η 31η επέτειος από την κυκλοφορία της ταινίας ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter φωτογραφία του μαζί με τον Τομ Κρουζ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα