Στη Θεσσαλονίκη ο Φιλ Γκος για τον ΠΑΟΚ: "Μπορώ να παίξω άμεσα"

Πριν λίγο έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο νέος Αμερικάνος γκαρντ του ΠΑΟΚ, ο Φιλ Γκος και αμέσως μετά πήγε στο Παλατάκι, όπου έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Δικέφαλου.

Φτιάξε τα πιο ΠΑΟΚ Χριστούγεννα

στα PAOK FC Official Stores

Για το τι περιμένει από τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ: «Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω για μια τόσο ιστορική ομάδα. Έχω μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία μετά από 13, χρόνια εδώ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα με την εμπειρία μου και τα ηγετικά στοιχεία».

Για την ετοιμότητα του: «Έχω μιλήσει με τον προπονητή, ξέρω τι θέλει από μένα και ζητούμενο είναι να αποκτήσω χημεία με τους συμπαίκτες μου για να βοηθήσω το γρηγορότερο. Όλο το καλοκαίρι έκανα προετοιμασία. Είμαι σε φυσική κατάσταση τέτοια που μπορώ να παίξω άμεσα. Σίγουρα χρειάζομαι κάποιο διάστημα για να είμαι απόλυτα έτοιμος. Είμαι ενθουσιασμένος και μπορώ να αποδείξω ότι μπορώ να δώσω ακόμα πράγματα. Παρακολούθησα κάποιους αγώνες, όπως αυτόν με το Ρέθυμνο. Δεν με απασχολεί πως παίζεται το παιχνίδι εδώ, εγώ θέλω να μπω μέσα και να παίξω το μπάσκετ που γνωρίζω».

Για τον τρόπο που αγωνίζεται: «Μου αρέσει να σκοράρω αλλά και να παίζω άμυνα. Μπορώ να κάνω οτιδήποτε χρειάζεται για να κερδίσει η ομάδα ένα τίτλο, καθώς δεν έχω κερδίσει, θέλω να διεκδικώ τίτλους όπως το πρωτάθλημα»..

Keywords
Τυχαία Θέματα