Βασίλης Κικίλιας: Ύποπτη, θολή και σκανδαλώδης η υπόθεση με τη Σαουδική Αραβία

Σκληρές δηλώσεις κατά του Πάνου Καμμένου, έκανε ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, χαρακτηρίζοντας την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας ύποπτη, θολή και σκανδαλώδη, σημειώνοντας πως πρέπει να συζητηθεί άμεσα στη Βουλή.

«Στην υπόθεση Καμμένου πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Άλλο το απόρρητο, άλλο το κουκούλωμα», δήλωσε

συγκεκριμένα ο Βασίλης Κικίλιας σε συνέντευξή του στον Ρ/Σ Θέμα fm.

«Έχουμε μια υπόθεση που παρότι υπηρεσιακοί παράγοντες των υπουργείων Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας δήλωναν σε κάθε τόνο γραπτώς και προφορικώς ότι η Σ. Αραβία δεν χρειάζεται κανένα μεσάζοντα για μια διακρατική συμφωνίας πώλησης βλημάτων ύψους 66 εκατ. ευρώ, οι κύριοι της κυβέρνησης προχώρησαν εν κρυπτώ και με γρήγορο, βιαστικό και περίεργο τρόπο στην υπογραφή της σύμβασης με τον μεσάζοντα Παπαδόπουλο στη Θεσσαλονίκη», δήλωσε ο κ. Κικίλιας.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως: «Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας συναλλάχθηκε με ένα καταδικασμένο λαθρέμπορο από το 2011, ο οποίος διώκεται και σε άλλες χώρες, για μια πώληση στρατιωτικού υλικού σε αυτόν και όχι με διακρατική συμφωνία governmentto government, με χαρτιά αμφιβόλου προέλευσης που υπογράφονται από ένα συνταγματάρχη που έχει αποστρατευτεί και έρχεται το υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας της Σ.Αραβίας και λέει ότι δεν τον αναγνωρίζει και λέει να κάνουμε απευθείας συμφωνία».

Keywords
Τυχαία Θέματα