Στα 10 εκατ. ευρώ η ρήτρα του Πρίγιοβιτς

Αν μία ομάδα θέλει να αποκτήσει τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς , θα πρέπει να δώσει στον ΠΑΟΚ δέκα εκατομμύρια ευρώ, αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα του τύπου.

Όλα τα αυθεντικά προϊόντα του ΠΑΟΚ μόνο στο PAOK FC Official Store

Το ρεπορτάζ του Sportime αναφέρει συγκεκριμένα: "Πλέον η αξία του Πρίγιοβιτς έχει ανέβει κατακόρυφα

και το σίγουρο είναι πως αν συνεχίσει έτσι ο Πρίγιοβιτς σύντομα θα του «χτυπήσουν την πόρτα» μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, που θα είναι διατεθειμένα να δώσουν πολλά χρήματα στον ΠΑΟΚ για να τον κάνουν δικό του.

Από την πλευρά της, η Metrosport σημειώνει: "Στα 10 εκατομμύρια ευρώ η ρήτρα του Πρίγιοβιτς και οχι επτά".

Όπως γράφει το sdna.gr, στον "Δικέφαλο" γνωρίζουν ότι αυτή η πιθανότητα είναι μεγάλη και έχουν κάνει τις πρώτες συζητήσεις, για το πως θα χειριστούν την κατάσταση όταν έρθει η ώρα. Υπενθυμίζεται ότι στον ΠΑΟΚ είχαν φροντίσει όταν συμφωνούσαν με τον «Πρίγιο» να βάλουν μία πολύ υψηλή ρήτρα ύψους δέκα εκατομμυρίων ευρώ. Το ποσό αυτό δεν αποκλείεται να βρεθεί ομάδα να το δώσει ειδικά το καλοκαίρι.

Ωστόσο τη δεδομένη στιγμή ο ΠΑΟΚ θέλει να εκμεταλλευτεί τη δεινότητα που δείχνει στο σκοράρισμα ο 27χρονος επιθετικός και να μπορέσει μαζί του να φτάσει στη κορυφή του πρωταθλήματος και φυσικά στην κατάκτηση του τίτλου. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξει συζήτηση για το μέλλον του ήδη από αυτό τον Δεκέμβριο καθώς με τα στατιστικά του αυτό είναι αναπόφευκτο, ωστόσο είναι ακόμη νωρίς για οποιαδήποτε άλλη σκέψη".

Keywords
Τυχαία Θέματα