Σωρεία συλλήψεων για ναρκωτικά σε Θεσσαλονίκη, Πέλλα, Ημαθία, Κιλκίς (ΦΩΤΟ)

Πλήθος συλλήψεων πραγματοποίησαν το τελευταίες δύο μέρες οι αστυνομικές αρχές σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας για υποθέσεις που σχετίζονταν με ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα, προχθές το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας συνέλαβαν έναν 43χρονο Έλληνα, καθώς σε έρευνα που έγινε στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους

42 γραμμαρίων. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες με συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 780 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Επιπλέον από την κατοχή του κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών.

Επιπλέον, προχθές το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας 58χρονος Έλληνας, καθώς κατά την αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε να κατέχει σε οικία που χρησιμοποιούσε, ποσότητα κάνναβης βάρους 107 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ακόμη, χθες το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, συνέλαβαν έναν 42χρονο άνδρα ελληνικής καταγωγής, διότι σε αστυνομική έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέσα σε αποθήκη, ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 45,1 γραμμαρίων, σπόροι κάνναβης βάρους 63,6 γραμμαρίων και 11 συσκευασίες με καπνό βάρους 550 γραμμαρίων, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου.

Δύο συλλήψεις για υποθέσεις ναρκωτικών σημειώθηκαν επίσης σε περιοχές του Κιλκίς.

Ειδικότερα, συνελήφθη χθες το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 38χρονη Ελληνίδα, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή του σπιτιού της συνολικά 6 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 3,7 γραμμαρίων.

Ακόμη, προχθές το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, συνελήφθη ένας 35χρονος Έλληνας από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 59,1 γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.

Τέλος, στη σύλληψη ενός 44χρονου Έλληνα προχώρησαν προχθές το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, διότι σε τροχόσπιτο που διέμενε, διαπιστώθηκε να κατέχει συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 115,8 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε, ενώ σε κοντινό σημείο καλλιεργούσε ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 2 μέτρων, το οποίο επίσης κατασχέθηκε.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα