Νίκος Καλτσάς: Δίκαιη η νίκη του ΠΑΟΚ, αστέρι του ο Βιεϊρίνια

Ο Νίκος Καλτσάς μίλησε για την ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ και χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Δικεφάλου, ενώ μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Όλα τα αυθεντικά προϊόντα του ΠΑΟΚ μόνο στο PAOK FC Official Store

Αναλυτικά όσα είπε

στο "Αθλητικό Metropolis 95,5 fm":

Για την ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ: «Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα από εμάς, είχε αρκετές ευκαιρίες, εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και έτσι δίκαια χάσαμε».

Για την απόδοση του Μαουρίσιο: «Από τη στιγμή που έβαλε τα δύο γκολ που έκριναν το παιχνίδι δικαίως συγκαταλέγεται στους διακριθέντες. Από εκεί και πέρα, όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι καλοί, ο καθένας με το δικό του βιογραφικό».

Για το ποιον θεωρεί ως το αστέρι του ΠΑΟΚ: «Ο Βιεϊρίνια ανεβάζει πολύ το επίπεδο του ΠΑΟΚ και είναι από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο χθεσινό παιχνίδι: «Είναι μια ομάδα με πολύ καλές μονάδες, μια νέα ομάδα που χρειάζεται χρόνο για να δέσει. Έχοντας χάσει στο ματς της περασμένης εβδομάδας γνωρίζαμε ότι θα μας πίεζε από την αρχή και αυτό έκανε».

Για την τακτική της ομάδας του: «Αυτό που είχαμε πει πριν το ματς ήταν να κλείσουμε τους χώρους. Μέχρι το 20’ τα πηγαίναμε καλά. Μετά το γκολ χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και έτσι ήρθε το αποτέλεσμα που ήρθε».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ διατηρεί το απόλυτο στην Τούμπα παρ’ ότι τα παιχνίδια διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών: «Υπάρχουν καλοί παίκτες στον ΠΑΟΚ. Αυτό που μένει είναι να δέσει ως ομάδα. Σίγουρα ο κόσμος δίνει άλλο αέρα, όμως, όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν στο γήπεδο και αυτό κάνουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα