Σήμερα η επίσημη τελετή έναρξης της "Βαλκανικής Πλατείας" του Δ. Νεάπολης - Συκεών

Η επίσημη τελετή έναρξης της "Βαλκανικής Πλατείας" του δήμου Νεάπολης - Συκεών, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 9 το βράδυ, στο συμβολικό χώρο των στα Συμμαχικών Κοιμητηρίων, επί της οδού Λαγκαδά, με μια μεγάλη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη και είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Αγαπημένοι του ελληνικού κοινού και εκλεκτοί ανάμεσα στους ομότεχνούς τους παγκοσμίως, ο Μάριος Φραγκούλης και ο νέος διεθνής Έλληνας τραγουδιστής, Γιώργος Περρής,

διαλέγουν μερικά από τα αγαπημένα τους ελληνικά τραγούδια. Οι δύο καλλιτέχνες μάς χαρίζουν πολύτιμα διαμάντια από τις δεκαετίες του ’80 και του ’90, που έγιναν σημεία αναφοράς, ιδωμένα ξανά μέσα από τη δική τους μουσική παλέτα και μας ταξιδεύουν στους μοναδικούς τους ήχους, για να τα θυμηθούμε και να τα ερωτευτούμε από την αρχή.

Στο περιεχόμενο του προγράμματός τους οι αγαπημένοι μας Μάνος Χατζιδάκης και Μίκης Θεοδωράκης συνομιλούν με μεγάλες διεθνείς επιτυχίες του κλασσικού ρεπερτορίου αλλά και τραγούδια των Κατσιμίχα, Καραΐνδρου, Μαχαιρίτσα, Ξαρχάκου, Αλκίνοου Ιωαννίδη και άλλων σπουδαίων δημιουργών διαμορφώνοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

-Σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως.

-Είσοδος ελεύθερη

Keywords
Τυχαία Θέματα