Ροντρίγκο Ρέι: Μας εξέπληξε η αλλαγή προπονητή

Συνέντευξη για τους πρώτες μήνες παρουσίας του στην Θεσσαλονίκη και στην ομάδα του ΠΑΟΚ έδωσε στο συνδρομητικό κανάλι, ο Ροντρίγκο Ρέι.

Μεταξύ άλλων, ο έμπειρος πορτιέρο του Δικεφάλου, αναφέρθηκε και στην αιφνίδια αποχώρηση του Στανόγεβιτς από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την αλλαγή προπονητή: «Η αλλαγή

προπονητή μας εξέπληξε από την στιγμή που μόλις είχε αρχίσει η σεζόν, όμως όλοι οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουμε πως αυτή είναι η ζωή του προπονητή, πως υπάρχουν συνεχείς αλλαγές, εμείς καλούμαστε να κάνουμε πράξη μέσα στον αγωνιστικό χώρο ό,τι μας ζητάει ο προπονητής, να εφαρμόσουμε τη φιλοσοφία του, ούτω ώστε η σεζόν να κυλήσει ομάδα και να σημειώσουμε επιτυχίες».

Για το πόσο θετικό είναι για τον ίδιο, να υπάρχει ένας παίκτης όπως ο Πρίγιοβιτς που μπορεί και δίνει λύσεις στην ομάδα: «Είναι καλό για την ομάδα που έχουμε κάποιον που σκοράρει συνεχώς, το γεγονός ότι δεν έχουμε το εύκολο γκολ, έχει να κάνει με το ότι δεν έχουμε ακρίβεια στην τελική προσπάθεια, αυτό θα βελτιωθεί με την καθημερινή δουλειά. Ο Πρίγιοβιτς είναι σπουδαίος συμπαίκτης και σκόρε, όταν πηγαίνει καλά εκείνος, πηγαίνει καλά όλη η ομάδα, τον χρειαζόμαστε για να φτάνουμε στις νίκες».

Κλείνοντας, σημείωσε: «Πρέπει να συνεχίζουμε με νίκες, αυτό θα μας δώσει δύναμη, αυτοπεποίθηση, το πρωτάθλημα έχει δρόμο, ας πάμε βήμα βήμα...».

Keywords
Τυχαία Θέματα