Γ.Σαββίδης σε Κούγια: "Εκτός των άλλων, χρειάζεσαι και οφθαλμίατρο!"

Ο Γιώργος Σαββίδης, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram, απάντησε στον Αλέξη Κούγια, τονίζοντας πως αυτές τις ημέρες δεν βρίσκεται στην Ελλάδα και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να βρίσκεται χτες στο AEL FC Arena, παρά τα όσα του καταλογίζει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Εγώ δεν έχω μέλος της οικογενείας

μου που κάνει κάθε λεπτό αυτού του είδους τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο, όπως κάνει μέλος της οικογενείας σας προσβάλλοντας και απειλώντας οπαδούς, ιδιοκτήτες, προπονητές και ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων, ούτε έχω μέλος της οικογενείας μου που σε τόσο μικρή ηλικία να χρειάζεται ολόκληρο προσωπικό στρατό και να πηγαίνει ξημερώματα στο γήπεδο του ιστορικού Άρη και να παίζει τον ύμνο του ΠΑΟΚ, αλλά και να έρχεται φιλοξενούμενος στο γήπεδο μας στην πολυτελή και ασφαλή σουίτα που του παραχωρήσαμε και συνοδευόμενος από δεκάδα σωματοφυλάκων να προσβάλλει τους οπαδούς μας με υβριστικές εκφράσεις και άσεμνες χειρονομίες».

«Εκτός από όλα τα άλλα, χρειάζεσαι και οφθαλμίατρο… Αλέκο, πες σε αυτούς που σου υπαγορεύουν τις ανακοινώσεις, ότι δεν ήμουν στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες. Αν ήμουν στην Λάρισα σίγουρα θα το ήξερες… Υ.Γ. Όπου φυσάει ο άνεμος», ήταν η απάντηση του Γιώργου Σαββίδη.

Θυμίζουμε νωρίτερα, ο Αλέξης Κούγιας με προσωπική του ανακοίνωση, επιτέθηκε στην οικογένεια του Ιβάν Σαββίδη, ενώ χαρακτήρισε "αληταρά" τον Ελ Καντουρί για τα όσα έκανε στο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Δείτε την ανάρτησή του:

Keywords
Τυχαία Θέματα