Προμαχώνας: Συνελήφθησαν 4 άτομα που προσπάθησαν να περάσουν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας ποτά και τσιγάρα

Συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή του Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, 4 άτομα για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

- Ένας 49χρονος Έλληνας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε όχημα, 42 φιάλες αλκοολούχων ποτών, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

- Ένας 63χρονος Έλληνας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε όχημα, 90 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

- Ένας 40χρονος υπήκοος Τουρκίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε όχημα, 49 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

- Ένας 44χρονος Έλληνας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε όχημα, 7 φιάλες αλκοολούχων ποτών, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Τα παραπάνω λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο. Επιπλέον, κατασχέθηκαν τα οχήματα των συλληφθέντων.

Keywords
Τυχαία Θέματα