Παπαθεοδώρου: Θα αποφασίσουμε με την διοίκηση αν θα προχωρήσουμε σε αλλαγές

Για το τί έφταιξε και ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στα Τρίκαλα μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρηση ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά, Ηλίας Παπαθεοδώρου επισημαίνοντας πως σε συνεννόηση με τη διοίκηση της θα αποφασίσουν εάν θα προχωρήσουν σε αλλαγές παικτών στο ρόστερ της ομάδας.

Όλα τα αυθεντικά προϊόντα του ΠΑΟΚ μόνο στο PAOK FC Official

Store

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ελληνα τεχνικού:

Αρχικά είπε: «Συγχαρητήρια για την νίκη στα Τρίκαλα. Έπαιξαν καλύτερα, είχαν καλύτερο ρυθμό. Σκόραραν πάρα πολλες προσωπικές φάσεις και έβαλαν μεγάλα σουτ. Είαν μεγάλη ευστοχία σε σουτ τριών πόντων στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο, όταν μειώσαμε έβαλαν σημαντικά προσωπικά σουτ. Ήμασταν άστοχοι σε τρίποντα, χάσαμε βολές...Το χειρότερο ήταν μέτριοι ως κακοί στην ατομική μας άμυνα, με αποτέλεσμα να δεχτούμε πάλι ψηλό σκορ. Παρότι είχαμε 12 κατοχές παραπάνω, δεν δεν καταφέραμε να διεκδικήσουμε κάτι».

Για το πρόβλημα της προσωπικής άμυνας σε ένα ακόμα παιχνίδι: «Είναι ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα. Δεν καταφέραμε να το περιορίσουμε σήμερα, όπως κάναμε την Τρίτη στην Ιταλία. Από τη στιγμή που δε θυσιάζουμε το σώμα μας και δε βαζουμε τα κορμιά μας και τα χέρια μας καλύτερα, έχουμε πρόβλημα. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο».

Για το ενδεχόμενο αλλαγής ή προσθήκης στο ρόστερ: «Θα σκεφτούμε, θα αποφασίσουμε σε συνεργασία με τη διοίκηση και θα δουμε τι είναι καλύτερο για να αλλάξουμε τουλαχιστον το κομμάτι της διάθεσης και της μαχητικότητας στην άμυνα».

Για τις επιλογές του στο δεύτερο ημίχρονο: «Δε θέλω να μιλήσω για τον καθένα προσωπικά. Αυτή ήταν απόφαση που πήρα με βάση την εικόνα του παιχνιδιού. Για τον Ζάρα, έπρεπε να γυρίσουμε το παιχνίδι, ψάχναμε μακρινό σουτ και παρόλο δεν ήταν 100% έτοιμος, έπρεπε να χρησιμοποιηθεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα