ΠΑΟΚ και Απόλλων Πόντου κοντράρονται σήμερα στην Καλαμάρια για το Κύπελλο

Τον Απόλλων Πόντου στο στάδιο της Καλαμαριάς αντιμετωπίζει σήμερα ο ΠΑΟΚ, λίγες ημέρες μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Όλα τα αυθεντικά προϊόντα του ΠΑΟΚ μόνο στο PAOK FC Official Store

Στην μία

και μοναδική προπόνηση που είχε διαθέσιμη το τεχνικό επιτελείο με όλους τους ποδοσφαιριστές, πριν την μάχη με την ομάδα της Καλαμαριάς, επέλεξε να δουλέψει στην τακτική προσέγγιση του αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε μαγνητική, η οποία ήταν καθαρή. Ο Μαροκινός θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας την Πέμπτη (26.10) και θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της Δευτέρας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για την 9η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Ατομικά προπονήθηκε ο Ντόριαν Λεβέκ .Οι παίκτες που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου είναι οι εξής:

Πασχαλάκης , Σιαμπάνης , Δεληγιαννίδης , Μάτος , Μαλεζάς , Πούγγουρας , Κρέσπο , Σάκχοφ , Κάτσε , Κάνιας , Μαουρίσιο , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Βιεϊρίνια , Λημνιός , Κάμπος , Μακ , Πρίγιοβιτς .

Με προπόνηση στο γήπεδο του ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα, ο Απόλλων Πόντου.

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Καλαϊτζίδης ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποσύρθηκε σε ξενοδοχείο κι απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Καλογεράκης, Βασιλειάδης, Σαμαράς, Καλί, Καπίας, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Λιόνης, Βεργώνης, Καλογέρης, Καλαϊτζίδης, Συμελίδης, Ν’ Λουντούλου, Κυβελίδης, Χασομέρης, Μπρίτο, Δαλιανόπουλος, Προκοπίου-Λεσσές.

Keywords
Τυχαία Θέματα